Home / Fashion  / Τα dos και τα dont’s της απόλυτης fashionista!

Τα dos και τα dont’s της απόλυτης fashionista!

Τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνεις αν θέλεις να έχεις τον τίτλο της fashionista! 

Αν θέλεις να φέρεις επάξια τον τίτλο της fashionista διάβασε τα do’s και τα dont’s που πρέπει να κάνει κάθε γυναίκα που αγαπά την μόδα όσο και τον εαυτό της! 

 

 

Don’t – Μην φοβάσαι να σπάσεις τους κανόνες

Μπορεί να ακολουθείς τις επιταγές και τα trends της μόδας πάντοτε, όμως πρέπει να έχεις υπόψιν σου πως δεν ταιριάζουν όλα σε όλους. Για αυτό μην φοβάσαι να σπάς τα rules και να ακολουθείς το δικό σου fashion ένστικτο.

 

Do- Συνδύασε τα prints μεταξύ τους

Ο συνδυασμός διαφορετικών prints μπορεί να ακούγεται δύσκολη και ριψοκίνδυνη υπόθεση, είναι όμως ένα στοιχείο που μπορεί να δώσει ξεχωριστό αέρα στο look σου. Μην ξεχνάς πως οι fashion lovers, τολμούν τους έντονους συνδυασμούς και τα καταφέρνουν περίφημα! 

 

 

Don’t- Αψηφάς τα αξεσουάρ

Εκμεταλλεύσου τη δύναμη που σου δίνουν τα αξεσουάρ και δώσε την προσωπική σου ιδιαίτερη σφραγίδα σε κάθε εμφάνιση. Διάλεξε τα κατάλληλα και πιο αντιπροσωπευτικά του χαρακτήρα σου statement κοσμήματα, φουλάρια, τσάντες και άλλα για να δώσεις το δικό σου touch σε κάθε look σου. 

 

Do- Φόρεσε ό,τι σε εκφράζει

Κάνε ό,τι σου αρέσει και υποστήριξέ το! Μια πραγματική fashionista άλλωστε ξέρει πως η αληθινή μόδα είναι για εκείνους που θέλουν να εκφραστούν μέσω των ρούχων τους και τολμούν να βάλουν το δικό τους στίγμα. 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!