Home / Beauty  / Τα beauty secrets της Amal Alamuddin

Τα beauty secrets της Amal Alamuddin

Τα beauty μυστικά της Amal Alamuddin. 

Οι δημόσιες εμφανίσεις της μας θυμίζουν τις stars του παλιού, καλού Hollywood. Ο λόγος για την απίστευτα δυναμική και λαμπερή δικηγόρο Amal Alamuddin που chic make up επιλογές αναδεικνύει τον πιο όμορφο εαυτό της. 

 

Τα beauty secrets της Amal Alamuddin

 

Fresh start in the morning

Πρώτο πράγμα που κάνει όταν ξυπνάει είναι να καταναλώσει ένα δυναμωτικό και extra healthy smoothie φρούτων, για να οπλιστεί αφενός με ενέργεια και αφετέρου να ενυδατώσει σε βάθος τον οργανισμό της.

 

Skincare routine

Η αγαπημένη της μάσκα ομορφιάς και απολέπισης, την οποία φτιάχνει μόνη της, αποτελείται από ένα μείγμα πολτοποιημένων μήλων και κατσικίσιου γάλακτος. Μετά την ενυδάτωση, απλώνει πάντοτε ένα primer για να προστατέψει το δέρμα της και να κάνει το μακιγιάζ της να διαρκέσει περισσότερες ώρες.

 

Τα beauty secrets της Amal Alamuddin

 

 

Make up touches

Οι δημόσιες εμφανίσεις της έχουν αέρα femme fatale. Λατρεύει το μεγαλοπρεπές μακιγιάζ που συνίσταται συνήθως από bold αποχρώσεις κραγιόν, sparkly ιριδίζουσες σκιές για τα μάτια και ελαφρύ ρουζ για να δώσει νότες υγείας στο πρόσωπό της.

 

Before leaves home

Πριν ξεκινήσει την πολυάσχολη μέρα της, η δυναμική δικηγόρος, φορά πάντα το αγαπημένο της άρωμα, Something Blue. Το λατρεύει για την απαλή, γλυκιά και αναζωογονητική αίσθηση που αφήνει.

 

Τα beauty secrets της Amal Alamuddin

 

 

Travel tip

Καθώς δίνει μεγάλη σημασία στο σχήμα των φρυδιών της, έχει πάντοτε στο travel beauty νεσεσέρ της, ένα kit για πλούσια και πυκνά φρύδια. Το συγκεκριμένο kit αποτελείται από ένα ειδικό βουρτσάκι και μία πένα που συμβάλλει στο πιο επιτυχημένο σχήμα.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!