Home / Beauty  / Τα beauty looks των Billboard Μusic Awards 2019

Τα beauty looks των Billboard Μusic Awards 2019

Τα beauty looks των Billboard Μusic Awards 2019
Οι beauty εμφανίσεις των Billboard Μusic Awards 2019

Ποιες ξεχωρίσαμε και ποιες δεν μας κάνανε τόσο καλή εντύπωση. Οι celebrities έδωσαν το παρών στην χθεσινή διοργάνωση των Billboard Μusic Awards 2019 για να υμνήσουν όλοι μαζί την γιορτή της μουσικής.

 

Taylor Swift

H γλυκιά τραγουδίστρια έκανε ένα ηχηρό μουσικό comeback πριν λίγες μέρες και φρόντισε να κλέψει τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί με το χαριτωμένο λιλά φόρεμά της. Το μακιγιάζ της ήταν επίσης πολύ προσεγμένο και κομψό, ταιριάζοντας απόλυτα με το νεαρό της ηλικίας της. Ένα thumps up λοιπόν για το make up!

 

Τα beauty looks των Billboard Μusic Awards 2019

 

Cardi B

H εκκεντρική τραγουδίστρια συντρόφευσε το έντονο look της από Moschino με ένα κλασικό για αυτήν μακιγιάζ που αποτελείται από έντονες βλεφαρίδες και χείλη. Δεν μπορούμε να πούμε πως εντυπωσιαστήκαμε.

 

Τα beauty looks των Billboard Μusic Awards 2019

 

Priyanka Chopra

Η Ινδή ηθοποιός ήταν υπέρλαμπρη στο λευκό της φόρεμα, ενώ αποφάσισε να αναδείξει την fashion επιλογή της με ένα λαμπερό και προσεγμένο μακιγιάζ και τα μαλλιά της κάτω λιτά σε ελαφρείς κυματισμούς. Thumps Up Priyanka για τις επιλογές σου!

 

 

Jennifer Hudson

Το μακιγιάζ της ήταν πολύ εντυπωσιακό και η beauty εμφάνισή της απέπνεε κομψότητα και δυναμισμό. Η Jennifer Hudson επιμελήθηκε το make up και τα μαλλιά της και ήταν πραγματικά όμορφη!

 

 

Olivia Wilde

Η επιτυχημένη ηθοποιός Olivia Wilde ήταν αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της βραδιάς. Τόσο το fashion look της, όσο και το μακιγιάζ της ήταν λαμπερό και ταίριαζε απόλυτα σε μία τέτοια κορυφαία διοργάνωση.

 

 

 

Sophie Turner

Η διάσημη Αγγλίδα ηθοποιός Sophie Turner, κέρδισε τις εντυπώσεις με τη λουλουδάτη Louis Vuitton ολόσωμη φόρμα της, ενώ το μακιγιάζ της κινήθηκε στις χρωματικές αποχρώσεις του floral jumpsuit της, δημιουργώντας ένα απόλυτα κομψό και stylish αποτέλεσμα. Εύγε Sophie!

 

 

 

Cobie Smulders

Η αγαπημένη ηθοποιός από το How I met your mother, Cobie Smulders, έλαμψε με το back to old Hollywood φόρεμά της και ανέδειξε τα λεπτά χαρακτηριστικά του προσώπου της με προσεγμένο μακιγιάζ και έναν πολύ κομψό κότσο.

 

 

Kelly Clarkson

Μία από τις λιγότερο εντυπωσιακές εμφανίσεις ήταν αυτή της Kelly Clarkson. H τραγουδίστρια επέλεξε να κρεπάρει τα μαλλιά της και να υιοθετήσει ένα αρκετά έντονο μακιγιάζ, που δεν κατάφερε να αναδείξει την ομορφιά της και ταυτόχρονα της πρόσθεσε χρόνια.

 

 

 

Eva Longoria

Σε μία μέτρια εμφάνιση η Eva Longoria, ανέδειξε για μία ακόμη φορά την εκπληκτική της σιλουέτα και το όμορφο πρόσωπό της. Η επιλογή του φορέματος όμως δεν ήταν και η καλύτερη.

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!