Home / Beauty  / Τα beauty look που ξεχωρίσαμε από τα virtual Emmy Awards 2020

Τα beauty look που ξεχωρίσαμε από τα virtual Emmy Awards 2020

Τα beauty look που ξεχωρίσαμε από τα virtual Emmy Awards 2020
Tα πρώτα virtual Emmy Awards μας χάρισαν υπέροχες beauty στιγμές. 

Tα πρώτα virtual Emmy Awards είναι γεγονός, προσαρμοσμένα στην νέα συνθήκη που έχει δημιουργήσει ο νέος κορωνοϊός Covid-19 και επιβάλλουν μεταξύ άλλων αποστάσεις. Τα “PandEmmys” όπως τα αποκάλεσε ο οικοδεσπότης του event, Jimmy Kimmel, μπορεί να μην είχαν κόκκινο χαλί, είχαν όμως αγαπημένες μας stars, που όλο περηφάνια μας έδειξαν από τον χώρο τους το beauty look τους.  Άλλες από το σπίτι τους, άλλες από τον κήπο τους κι άλλες σε κάποιο studio πόζαραν για να τιμήσουν την 72η τελετή των Βραβείων Emmy. Ποια beauty look όμως ήταν αυτά που ξεχώρισαν; 

 

 

Reese Witherspoon.

H Reese Witherspoon φόρεσε ένα μαύρο εξαιρετικά κομψό φόρεμα του οίκου Louis Vuitton, έκανε στα μαλλιά της χολιγουντιανούς κυματισμούς κι ολοκλήρωσε το elegant look της με κόκκινο κραγιόν και μάσκαρα. Ήταν πολύ κομψή κι όμορφη! 

 

https://www.instagram.com/p/CFYSxKeHX2q/

 

 
H.E.R.

Η τραγουδίστρια H.E.R. ήταν η τολμηρή της βραδιάς. H sleek αλογοουρά της διακοσμημένη με λαμπερά στρας από τα χέρια της Nina Monique έκλεψε την παράσταση. 

 

 

 

Zendaya. 

Η λατρεμένη Zendaya έκανε ένα μακιγιάζ που αναδεικνύει υπέροχα τα μάτια της και έβαλε μία grande τουαλέτα για να ταιριάζει άψογα με την περίσταση. 

 

https://www.instagram.com/p/CFYYg1rMuBK/

 

 

Kerry Washington.

Σαγηνευτικά χείλη, γατίσιο βλέμμα και ένα αυστηρό, sharp bob που χαρίζει πινελιές πολυτέλειας και glam στην εμφάνισή της. Extra λαμπερό το φόρεμά της και τα κοσμήματά της. 

 

https://www.instagram.com/p/CFYWmx8H4iJ/

 

 

Regina King.

Την αγαπάμε γιατί είναι αυθεντική. Το make up της ήταν λιτό, αλλά πολύ προσεγμένο και το μπλε φόρεμά της πληθωρικό αλλά πολύ πολύ εντυπωσιακό. 

 

https://www.instagram.com/p/CFYK4FVlVX8/

 

Yvonne Orji.

Απλή, αλλά εντυπωσιακή η κωμικός Yvonne Orji ξεχώρισε με το make up της, το σήμα Black Lives Matter στα μαλλιά της και φυσικά την υπέροχη τουαλέτα της. Μας άρεσε πολύ γιατί ήταν λαμπερή και την ίδια στιγμή πέρασε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα κατά της βίας, του ρατσισμού και υπέρ της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.  

 

https://www.instagram.com/p/CFYJmeiF5wu/

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!