Home / Beauty  / Τα beauty lessons των φετινών VMAs!

Τα beauty lessons των φετινών VMAs!

Τι μάθαμε από το make up look των celebrities στα VMAs!

Τα VMAs αποτελούν το πιο σημαντικό γεγονός των ημερών και δεν θα μπορούσαμε να μην ασχοληθούμε εκτεταμμένα με όσα είδαμε την βράδυ της Δευτέρας στο φούξια χαλί των Βραβείων. Οι celebrities που παρευρέθησαν στην γιορτή της μουσικής εντυπωσίασαν με την παρουσία τους, τις στυλιστικές και make up επιλογές τους και μας δίδαξαν για ακόμη μια φορά beauty lessons για να είμαστε λαμπεροί στις δικές μας εμφανίσεις. Τι μάθαμε λοιπόν από τα φετινά MTV Video Music Awards; 

 

Jennifer Lopez

H Jennifer Lopez ήταν πιο λαμπερή και εκθαμβωτική από ποτέ! Το έντονό της βλέμμα μαγνήτισε τους πάντες, οι οποίοι υποκλήθηκαν στην ομορφιά της!  Βeauty lesson: Η μάσκαρα κάνει θαύματα και μπορεί να απογειώσει το μακιγιάζ! 

 

 

 

Cardi B

Έντονες βλεφαρίδες, χρυσή σκιά ματιών και μοβ eyeliner ήταν τα κύρια στοιχεία του make up της εντυπωσιακής Cardi B!  Βeauty lesson: Τολμήστε το eyeliner σε παιχνιδιάρικα χρώματα γιατί μπορεί να μεταμορφώσει το βλέμμα σας! 

 

 

Kylie Jenner

Η Kylie Jenner μας εξέπληξε θετικά με τις στυλιστικές της επιλογές αλλά και με το μακιγιάζ της. Επέλεξε ένα κάπως αυστηρό μακιγιάζ που όμως αναδεικνύει την καθαρότητα του προσώπου της. Βeauty lesson: Το business makeup είναι εξαιρετικά κομψό και καλαίσθητο!

 

 

SZA

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και συνθέτρια SZA ήταν κάτι παραπάνω από λαμπερή! Επένδυσε σε ένα σχεδόν natural makeup, δίνοντας μόνο ένταση στις βλεφαριδες της. Το lip gloss στα πληθωρικά της χείλη ήταν η κίνηση ματ, για ένα επιτυχμένο, λαμπερό μακιγιάζ! Βeauty lesson: Αν έχετε ζουμερά χειλη εμπιστευθείτε την δύναμη του glam lip gloss, που χαρίζει όση λάμψη πρέπει στα χείλη σας! 

 

 

Karlie Kloss

Το επιτυχημένο μοντέλο έχει αποδείξει πως αγαπά το φυσικό μακιγιάζ καθώς πολλές φορές την έχουμε δει να εμφανίζεται χωρίς υπερβολές και πολύ make up. Έτσι και στα VMAs επέλεξε να είναι εντυπωσιακή, επενδύοντας στην δύναμη της απλότητας. Βeauty lesson: Οι nude αποχρώσεις χαρίζουν λάμψη, καθαρότητα και elegant αποτέλεσμα!

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!