Home / Beauty  / Τα beauty μυστικά της Lily Collins για Parisian chic look

Τα beauty μυστικά της Lily Collins για Parisian chic look

Τα beauty μυστικά της Lily Collins για Parisian chic look
Η Lily Collins αποκαλύπτει βήμα – βήμα την beauty και skincare ρουτίνα της.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς του Netflix, Emily in Paris, Lily Collins, μοιράζεται μέσα από ένα video 13 και πλέον λεπτών τα δικά της μυστικά ομορφιάς για ένα όμορφο μακιγιάζ με παριζιάνικο αέρα. To video ανέβηκε στο κανάλι της Vogue στο YouTube και με λεπτομερή τρόπο και οδηγίες μας δείχνει αφενός την πρωινή ρουτίνας καθαρισμού και περιποίησης που ακολουθεί η ηθοποιός και αφετέρου ένα υπέροχο clean day-to-night look με γαλλικό αέρα. 

Στο video η όμορφη ηθοποιός, σήμα κατατεθέν της οποίας είναι τα πλούσια και πυκνά φρύδια της, μας δείχνει φυσικά βήμα – βήμα τον τρόπο που περιποιείται και αναδεικνύει τα εντυπωσιακά φρύδια της. Μάλιστα, όπως εξομολογείται και η ίδια “ένα πολύ αγαπημένο σημείο στο beauty routine μου είναι τα φρύδια μου!” Εμείς θα συμπληρώσουμε πως απλά τα λατρεύουμε όπως και την ηθοποιό.

 

H Emily in Paris μας δείχνει πώς θα αποκτήσουμε λαμπερό Parisian chic look και θα δείχνουμε καταπληκτικές!

Τα beauty μυστικά της Lily Collins για Parisian chic look

Ποια είναι τα beauty μυστικά της Lily Collins;

 

Δείτε το video για να μάθετε πως θα αποκτήσετε και εσείς ένα απλό, αλλά κομψό beauty look με γαλλικό αέρα, που αποπνέει φρεσκάδα και λάμψη και φυσικά αυτά τα υπέροχα, πληθωρικά φρύδια! 

 

 

 

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!