Home / Good Life  / Τα apps για να εξελίξεις τα μαγειρικά σου skills

Τα apps για να εξελίξεις τα μαγειρικά σου skills

Τα μαγειρικά apps που θα σε κάνουν Top Chef.

Μετά από μια μικρή αλλά άκρως ενδιαφέρουσα έρευνα, καταλήξαμε στα πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα μαγειρικά apps που θα σε μυήσουν στον θαυμαστό κόσμο της γεύσης. Και πού ξέρεις; Ίσως από αρχάριος φτάσεις να γίνεις Master Chef.

Τα apps για να εξελίξεις τα μαγειρικά σου skills

 
Kitchen Stories.

Έχει εξαιρετικές κριτικές κι όχι άδικα. Ο λόγος για την εφαρμογή Kitchen Stories που έχουν κατεβάσει πάνω από 1 εκατομμύριο χρήστες σε όλο τον κόσμο. Χάρη στο συγκεκριμένο app μπορείς να δεις βήμα βήμα πώς θα φτιάξεις αγαπημένες συνταγές, να παρακολουθήσεις video οδηγίες για πιο σίγουρα αποτελέσματα, να ανακαλύπτεις κάθε μέρα κάτι νέο γευστικά αλλά και να μοιράζεσαι με τον κόσμο που χρησιμοποιεί κι αυτός την εφαρμογή δικές σου συνταγές τις οποίες μπορείς να αναρτάς.
Ένας ολόκληρος γευστικός κόσμος ξεδιπλώνεται μπροστά σου.

 

 

 

Cookpad.

Με περισσότερες από 10 εκατομμύρια λήψεις η εφαρμογή Cookpad, αποτελεί ένα από τα διασημότερα και πιο επιτυχημένα μαγεiρικά apps. Άντλησε έμπνευση από αμέτρητες συνταγές, θαύμασε πιάτα από διάφορα μέρη και εντέλει κάνε τις δικές σου γαστρονομικές απόπειρες. Και εδώ μπορείς να τις μοιραστείς με το δίκτυο της εφαρμογής, ξεδιπλώνοντας τη δημιουργικότητα σου και δοκιμάζοντας τη φαντασία σου.
Ένα δεδομένο που θα βοηθήσει πολλούς είναι πως το app είναι διαθέσιμο και στην ελληνική γλώσσα.

 

Τα apps για να εξελίξεις τα μαγειρικά σου skills

Tasty.

Σίγουρα θα έχεις δει τα γευστικότατα videos του Tasty. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις παρακολουθήσει κάποιο έστω και φευγαλέα. Στην εφαρμογή θα βρεις περισσότερες από 3000 συνταγές – η ποικιλία γεύσεων είναι πραγματικά τεράστια- καθώς και λεπτομερείς οδηγίες για να τις φτιάξεις. Γλυκά και αλμυρά, vegetarian ή όχι, vegan ή healthy, χαμηλά σε υδατάνθρακες και πάει λέγοντας. Θα βρεις πραγματικά ό,τι έχεις κατά νου για να μαγειρέψεις.
Η εφαρμογή έχει ένα πρωτοποριακό φίλτρο αναζήτησης για βρίσκεις εύκολα και χωρίς κόπο ό,τι ακριβώς θέλεις ανάλογα με την κουζίνα, τα υλικά και την περίσταση σύμφωνα με την οποία θέλεις να μαγειρέψεις.

 

 

Ta μαγειρικά apps είναι κατάλληλα για iOS και Android συσκευές. Ακόμη, είναι δωρεάν!

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!