Home / Men  / Τα AirPods Pro είναι τα πιο σούπερ ακουστικά

Τα AirPods Pro είναι τα πιο σούπερ ακουστικά

Τα AirPods Pro είναι τα πιο σούπερ ακουστικά
Με τα AirPods Pro θα ακούς την αγαπημένη σου μουσική στις διακοπές.

Τα AirPods Pro είναι χωρίς συζήτηση το νέο και πιο αγαπημένο αξεσουάρ των διακοπών σου. Είναι stylish και ποιοτικά, προσφέρουν σούπερ εμπειρία ακρόασης και ασυναγώνιστη άνεση καθώς έχουν άκρες από μαλακή, εύκαμπτη σιλικόνη και είναι συμβατά με κάθε συσκευή που διαθέτει Bluetooth. Με λίγα λόγια είναι τέλεια.

Φυσικά έχουν και άλλες λειτουργίες που θα τα τοποθετήσουν στην πρώτη θέση των αγαπημένων σου gadgets. Αλήθεια γιατί είναι τόσο τέλεια;

 

Τα AirPods Pro είναι τα πιο σούπερ ακουστικά

Courtesy of Apple

 

Καμιά στιγμή απομόνωσης.

Τα ακουστικά έχουν και μία άλλη σούπερ λειτουργία. Ο λόγος για τη λειτουργία διαφάνειας που σου επιτρέπει να ακούς μουσική και να μένεις σε επαφή με το περιβάλλον γύρω σου. Έτσι απολαμβάνεις επιβλητικό ήχο χωρίς να χρειάζεται να απομονώνεσαι. Αντίθετα μένεις σε επαφή κάθε στιγμή με τους γύρω σου.

 

Ατελείωτες ώρες μουσικής απόλαυσης.

Η θήκη ασύρματης φόρτισης που διαθέτουν θα σε ξελασπώσει. Παρέχει πάνω από 24 ώρες διάρκεια μπαταρίας για να έχεις ενέργεια όλη την ώρα και να απολαμβάνεις τη μουσική σου. Επιπλέον, η θήκη ασύρματης φόρτισης είναι συμβατή με φορτιστές που φέρουν πιστοποίηση Qi.

 

Τα AirPods Pro είναι τα πιο σούπερ ακουστικά

Courtesy of Apple

 

Αν είσαι λάτρης της Apple, απλά υπέροχα!

Τα ακουστικά συνδέονται αυτόματα με όλες σου συσκευές Apple. Συνδέονται μάλιστα ταυτόχρονα με το iPhone και το Apple Watch με την εναλλαγή του ήχου μεταξύ των συσκευών να γίνεται αυτόματα.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!