Home / Good Life  / Τα Airbnb της Χαλκιδικής που ξεχωρίσαμε για τις φετινές διακοπές σου!

Τα Airbnb της Χαλκιδικής που ξεχωρίσαμε για τις φετινές διακοπές σου!

Συνώνυμο των ελληνικών διακοπών και αγαπημένος προορισμός η πανέμορφη Χαλκιδική. Ανακάλυψε 10 από τα καλύτερα airbnb της, για τις φετινές διακοπές σου.

 

Πανέμορφα τοπία, ονειρεμένες θάλασσες, μεγάλη ποικιλία σε διασκέδαση και φιλόξενοι άνθρωποι σε περιμένουν για άλλη μια χρονιά στη φημισμένη Χαλκιδική. Ο συγκεκριμένος προορισμός της Ελλάδας δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα νησιά, με χιλιάδες τουρίστες να την επιλέγουν κάθε χρόνο. Ξέρουμε πώς ανυπομονείς, όσο τίποτα, για τις φετινές διακοπές σου, οι οποίες πρέπει να είναι το λιγότερο ονειρεμένες. Για να “γεμίσεις” με αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές, σου προτείνουμε 10 από τα καλύτερα airbnb της Χαλκιδικής, για αξέχαστη διαμονή.

 

Junior Suite

Μοναδικό design, με βάση το ξύλο, πισίνα και θάλασσα σε απόσταση αναπνοής θα σου χαρίσουν τις διακοπές, που ονειρεύεσαι, Καλάνδρα.

 

Summer Cabin

Ένα ονειρεμένο ξύλινο σπίτι ακριβώς δίπλα από τη θάλασσα! Όλες οι ανέσεις, για αξέχαστες διακοπές, πάνω στην ακρογιαλιά, Παλιούρι.

 

Four Olives

Από τα πιο πολυτελή δωμάτια που θα βρείτε, με πισίνα και μοναδικό κήπο, με διακόσμηση και αρχιτεκτονική που ξεπερνάει τη φαντασία σας, Άφυτος

 

Nana’s Studio

Το μπλε και το λευκό της Ελλάδας πρωταγωνιστεί σε ένα σύγχρονο καταφύγιο της Χαλκιδικής, Όρμος Παναγιάς.

 

ecoVILLA

Ένα μοναδικό και βραβευμένο μπάνγκαλόου, με japandi διακόσμηση. Η πισίνα με τη boho αιώρα θα εκπληρώσει κάθε σας καλοκαιρινό όνειρο, Tristinika Beach.

 

Αγραμάδα Treehouse

Ένα αληθινό treehouse θα σας βοηθήσει να συνδυάσετε βουνό με θάλασσα, ώστε να έχετε όλες τις ανέσεις που χαρίζει η φύση, Παλεοχώρι.

 

Ocean Private Villa

Μια εντυπωσιακή villa, με όλες τις ανέσεις και ιδιωτική πισίνα. Πλήρως ανακαινισμένη περιλαμβάνει barbeque και υδρομασάζ για μια αξέχαστη διαμονή, Πευκοχώρι.

 

Lux Like Home Villa

Μια ακόμη πολυτελή villa, με 5 luxurious δωμάτια, για μια ονειρεμένη διαμονή, Ποσσείδι.

 

Paradise Tent

Αν λατρεύετε το camping αυτή η luxury tent είναι ιδανική για εσάς σε μια ιδιωτική και γαλήνια παραλία, Κασσάνδρα.

 

Blue Ivy

Μια συναρπαστική villa που συνδυάζει ξύλο, πέτρα και γυαλί. Ένα αρχιτεκτονικό και διακοσμητικό στολίδι`με μοναδική θέα στη θάλασσα, Βουρβουρού.

 

 

Φωτογραφίες: www.airbnb.gr

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.