Home / Fashion  / Τα Adidas sneakers μοιράζουν και πάλι αγάπη!

Τα Adidas sneakers μοιράζουν και πάλι αγάπη!

Ανακαλύψτε τη δεύτερη συλλογή από Adidas Sneakers, ειδικά σχεδιασμένα και αφιερωμένα στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

 

Courtesy of Adidas

 

Για δεύτερη φορά στο πνεύμα του Αγίου Βαλεντίνου, η Adidas κυκλοφορεί μια ακόμη συλλογή αφιερωμένη στην αγάπη. Τα ολοκαίνουργια Adidas sneakers αποτελούν μια special edition collection, μια γιορτή του έρωτα. Δύο ανανεωμένες εκδόσεις του signature footwear παπουτσιού “Ultraboost 4.0 Dna”, με πολύχρωμες καρδούλες και ξεχωριστές λεπτομέρειες από Swarovski.

 

Courtesy of Adidas

 

Σχεδιασμένα με βάση το λευκό και το μαύρο, τα Ultraboost περιέχουν δύο χρωματισμένες λωρίδες “Solar Red”. Διακοσμούνται με καρδίες στη μεσαία σόλα και στα πέλματα, με μορφή κολάζ. Εμπνευσμένα από τη συνεργασία Swarovski x SAMABROSE, κυκλοφορούν τρία νέα σχέδια, για τη γυναικεία συλλογή. Οι Colorways περιλαμβάνουν ένα “Crystal White / Clear Aqua”, “Core Black” και ένα “Cloud White”. Κάθε ένα από τα sneakers συνοδεύεται από την επωνυμία “Swarovski Crystals”, που διατυπώθηκε στα πλευρικά μέρη τους. ‘Ολα γοητευτικά φτιαγμένα από τον αυστριακό κατασκευαστή κοσμημάτων.

 

Courtesy of Adidas

 

Επιπλέον, οι fans της Adidas θα έχουν την ευκαιρία να ολοκληρώσουν την εμφάνιση τους την ημέρα των ερωτευμένων, με μια σειρά ένδυσης. Στα ξεχωριστά κομμάτια περιλαμβάνονται σακάκια και  φούτερ, στολισμένα με στοίχους από τα καλύτερα ερωτικά τραγούδια. Η σειρά συνοδεύεται από μπλουζάκια και κολάν. Αν σας έχει χτυπήσει το βέλος του έρωτα και έχετε αδυναμία στην Adidas, ανακαλύψτε τις δύο υπέροχες συλλογές της εδώ

 

Courtesy of Adidas

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.