Home / Beauty  / Τα 6 νέα προϊόντα στη σειρά soulcare της Alicia Keys

Τα 6 νέα προϊόντα στη σειρά soulcare της Alicia Keys

Η τραγουδίστρια Alicia Keys κυκλοφορεί 6 νέα προϊόντα στη σειρά ομορφιάς της, Keys soulcare.

Courtesy of Keys Soulcare

 

Μετά τα υπέροχα νέα της δημιουργίας μιας προσωπικής σειράς καλλυντικών, η Alicia Keys φέρνει νέα προϊόντα, για να ομορφύνει περισσότερο την καθημερινή ρουτίνα ομορφιά σας. Αυτή τη φορά φροντίζει για τη βελτίωση της επιδερμίδας σας, αλλά και τη γαλήνη της ψυχής σας, μετατρέποντας την skincare ρουτίνα σας, σε μια ευχάριστη διαδικασία.

 

Courtesy of Keys Soulcare

 

Η πανέμορφη συλλογή περιλαμβάνει έξι ολοκαίνουργιους συμμάχους για ένα λείο και περιποιημένο δέρμα. Το Be Luminous Exfoliator είναι ένα προϊόν σε μορφή σκόνης, από ιαπωνικά φασόλια, βρώμη και γαλακτικό οξύ, χαρίζοντας μια ξεχωριστή λάμψη στην επιδερμίδα σας. Το Comforting Balm, με άρωμα βανίλιας, θα χαρίσει ενυδάτωση και προστασία, σε όλα τα μέρη του σώματος, ενώ το cleanser, φτιαγμένο από μέλι και χαμομήλι, θα καθαρίσει απαλά το δέρμα σας.

 

Courtesy of Keys Soulcare

 

Η μάσκα Harmony, κατασκευασμένη από μέλι, χρυσό φύλλο και καθαριστικό κάρβουνο, θα συνεισφέρει στην αναζωογόνηση του προσώπου σας. Το Reviving Aura Mist, εμπλουτισμένο με άρωμα τριαντάφυλλου, διαθέτει αρωματοθεραπευτικές ιδιότητες, χαρίζοντας μια ισορροπία στο δέρμα σας. Τέλος, η κρέμα Skin Transformation, μια φυσική πρόταση για την επιδερμίδα σας, προσφέρει θρέψη και ενυδάτωση.

 

Courtesy of Keys Soulcare

 

Η νέα συλλογή θα είναι σύντομα διαθέσιμη και στην Ελλάδα, μέσα από το official site.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.