Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Τα 5+1 καλύτερα instagram accounts για νόστιμες και διαιτητικές συνταγές

Τα 5+1 καλύτερα instagram accounts για νόστιμες και διαιτητικές συνταγές

Τα καλύτερα instagram accounts για να ανακαλύψετε υγιεινές και νόστιμες συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής!

Εμπνευσμένες συνταγές με υλικά της φύσης και λίγες θερμίδες που θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε τα μυστικά του wellness και να διατηρήσετε μια όμορφη και καλλίγραμμη σιλουέτα! Κάντε μια βόλτα στα καλύτερα healthy accounts του instagram. 

 

Deliciously Ella.

Στο account deliciouslyella της Ella Mills Woodward θα βρείτε λαχταριστές και υγιεινές συνταγές με φρέσκα λαχανικά και φρούτα που σας βοηθούν να έχετε μια αδύνατη σιλουέτα. Η instagramer προτείνει νόστιμες ελαφριές γεύσεις χωρίς ζάχαρη και γλουτένη.  

 

https://www.instagram.com/p/Bgi-n2cgP5u/?taken-by=deliciouslyella

 

The healthy way. 

Με βαθιά αγάπη για την υγιεινή διατροφή και τα αποδεδειγμένα οφέλη της, στον λογαριασμό livegreenhealthy θα βρείτε τις καλύτερες healthy συνταγές που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για να ξεκινήσετε άμεσα μια διατροφή που ωφελεί την υγεία αλλά και την γραμμή σας.

 

https://www.instagram.com/p/BgHDnDyhQ4S/?taken-by=livegreenhealthy

 

Foodie couple.

Το ζευγάρι Kezia και Jared αγαπούν το φαγητό και μάλιστα το υγιεινό και το αποδεικνύουν με κάθε τους λαχταριστή ανάρτηση στον λογαριασμό τους thewholefooddiary στο instagram. Προτιμούν τα προϊόντα ολικής άλεσης και προτείνουν μεταξύ άλλων νόστιμες συνταγές γλυκών παρασκευών χωρίς ζάχαρη και πολλές θερμίδες. 

 

https://www.instagram.com/p/BgtfRjbnI8E/?taken-by=thewholefooddiary

 
Sugar detox. 

Αν προσπαθείτε να περιορίσετε ή να κόψετε εντελώς την ζάχαρη από την διατροφή σας, στο account iquitsugar θα ανακαλύψετε νόστιμες συνταγές και ιδέες για γευστικά αλμυρά και γλυκά φαγητά που δεν περιέχουν καθόλου ζάχαρη! 

 

 

Healthy living. 

Η διατροφολόγος McKel Hill μέσα από το δημοφιλές account της nutritionstripped και το site της nutritionstripped.com, μοιράζεται διατροφικές συμβουλές, tips αλλά και πεντανόστιμες συνταγές για έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής και ζωής!

 

 

Healthy and delicious. 

Η Angela Liddon, blogger και συγγραφέας του βιβλίου μαγειρικής Oh She Glows, μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram εμπνέει τον κόσμο του διαδικτύου να τρώει περισσότερα λαχανικά, με τις γευστικές συνταγές που προτείνει. Η Angela μοιράζεται και υγιεινές συνταγές που θα λατρέψουν τα παιδιά, καθώς ως μητέρα δυο παιδιών ξέρει καλά πως να μετατρέψει το υγιεινό σε ελκυστικό για τα παιδιά! 

 

https://www.instagram.com/p/BS3ufr8lAvi/?taken-by=ohsheglows

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!