Home / Family  / Τα 5 απόλυτα gadgets για μπαμπάδες!

Τα 5 απόλυτα gadgets για μπαμπάδες!

Τα 5 πιο χρήσιμα gadgets για έναν μπαμπά!

 

Aqua Bag – Tablet

Μπαμπάς και κινητό ή tablet είναι δύο λέξεις συνυφασμένες απόλυτα. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από δάχτυλό μας, αγαπητοί μπαμπάδες. Παραδείχτε το! Επίσης συνυφασμένες είναι, όμως και οι λέξεις παιδί και σκανταλιά! Κι επειδή μία από τις συνηθέστερες σκανταλιές των αγαπημένων μπομπιράκων είναι να πιτσιλάνε, να βρέχουν και να βυθίζουν στο νερό πράγματα, καλό θα ήταν να ασφαλίσετε την αγαπημένη σας συσκευή από τυχόν…αβαρίες! Η Aqua Bag για tablets είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε. Το κάλυμμά της είναι κατά 100% λειτουργικό ως touchscreen, οπότε θα μπορείτε να το δουλεύετε με άνεση και φυσικά με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια!

 

 

Επαγγελματική ζυγαριά αποσκευών

Ταξίδια με παιδιά. Από μόνο του σαν τίτλος φέρνει στον νου άπειρη ταλαιπωρία και ακόμη μεγαλύτερη προετοιμασία. Όσο και να προσέξετε τι θα πάρετε μαζί σας, κάθε φορά τα πράγματα καταλήγουν λίιιγο πιο πολλά και αυτό ειδικά σε περιπτώσεις αεροπορικών πτήσεων, όπου τα κιλά αποσκευών για κάθε επιβάτη είναι περιορισμένα, μπορεί να αποβεί ένα τεράστιο πρόβλημα για σας! Και δε συζητάμε καν το σενάριο της επιστροφής, όπου θα έχετε φορτωθεί επιπλέον και με ένα σωρό σουβενίρ και τσαντούλες, που θα σας αυξήσουν το βάρος ακόμη περισσότερο! Μία επαγγελματική ζυγαριά αποσκευών είναι το απόλυτο εργαλείο για σας! Μικρή, ελαφριά και με δυνατότητα να ζυγίσει μέχρι 50 κιλά (ε, τι άλλο θα κουβαλήσετε πια;) θα γίνει ο απαραίτητος σύντροφος σε κάθε ταξίδι σας!

 

 

Πίνακας-διπλωτής πουκαμίσων

Εντάξει. Αυτό ίσως να μην είναι το ιδανικό gadget για έναν μπαμπά, αλλά για μια μαμά. Γιατί αυτή είναι που επωμίζεται (και) αυτή τη βαρετή και όμως τόσο απαραίτητη δουλειά! Δείτε το όμως σαν την κατάλληλη ευκαιρία να κάνετε ένα εξαιρετικά χρήσιμο δώρο στη σύζυγό σας. Να την “ελευθερώσετε” από αυτήν την καθημερινή ταλαιπωρία και ταυτόχρονα να νιώσετε ανεξάρτητος και ικανός να τα καταφέρετε μόνος!

Extra tip: Ένα ακόμη plus είναι ότι μπορείτε να “κάνετε επίδειξη” των νέων σας ικανοτήτων στα παιδιά και να τα μάθετε κιόλας να διπλώνουν και τα ίδια! Κοινώς; Να μεταθέσετε τη δουλειά από τη γυναίκα στα παιδιά! Άντε, σας φτιάξαμε πάλι!

 

 

Μπάλα ποδοσφαίρου-μασέρ

Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους αν υπάρχει άντρας, που δεν αγαπάει το ποδόσφαιρο και το μασάζ και μαντέψτε… Δε βρέθηκε κανείς να πει όχι!

Τι θα λέγατε να συνδυάσετε αυτές τις δύο αντρικές αγάπες σε μία; Το Soccer Ball Vibrating Massager είναι το τέλειο δώρο για εσάς. Υπόσχεται να ανακουφίσει τον ταλαιπωρημένο λαιμό, τους ώμους και τα πόδια των κουρασμένων μπαμπάδων, έχοντας μια εμφάνιση, που σίγουρα τους χαλαρώνει και τους δημιουργεί όμορφες εικόνες.

 

 

Αυτοδιπλούμενη ομπρέλα με LED φωτισμό!

Η Αυτοδιπλούμενη ομπρέλα με LED φωτισμό είναι αυτό, που λέει το όνομά της. Μία ομπρέλα, που διπλώνει μόνη της και είναι ταυτόχρονα  ένας πολύ δυνατός φακός. Ίσως το πιο χρήσιμο δώρο από τη στιγμή, που αποκτήσατε παιδί και αυτό που θα αξιοποιείτε μία ζωή, κάθε φορά που θα σας πιάνει απροειδοποίητη (ή και όχι) βροχή ή θα πρέπει να ψάξετε το αγαπημένο κουκλάκι του παιδιού σας, που του έπεσε μέσα στη μαύρη νύχτα στο δρόμο, όπως κατέβαινε από το αυτοκίνητο “και τώρα δε μπορώ να κοιμηθώ με τίποτα μπαμπάαααα”!

 

[email protected]

Journalist, blogger, dreamer... Believe you can. And you're halfway there!