Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Τα 3 πιο λιποδιαλυτικά superfoods για τέλειο κορμί

Τα 3 πιο λιποδιαλυτικά superfoods για τέλειο κορμί

Superfoods και πάλι superfoods στην μάχη για το μπικίνι!

Το καλοκαίρι είναι καθ’ οδόν, γεγονός που μας υπενθυμίζει πως ήρθε ο καιρός να εφαρμόσουμε διατροφικά tips για να έχουμε αψεγάδιαστο κορμί στην παραλία. Η σωστή διατροφή παίζει καθοριστικό ρόλο στην μείωση του λίπους και στην διαμόρφωση ή διατήρηση ενός υγιούς και λεπτού σώματος. Προσπαθήστε να ακολουθείτε μια ισορροπημένη διατροφή, πλούσια σε βιταμίνες, θρεπτικά συστατικά και πρωτεΐνες και εντάξτε στο διατροφολόγιό σας τα superfoods που έχουν αδιαμφισβήτητα οφέλη στον οργανισμό και στην σιλουέτα σας. Ποια superfoods να προτιμήσετε:

 

Αβοκάντο.

Πλούσιο σε Ω9, με «καλά» λιπαρά και θερμίδες που βοηθούν σε μια ισορροπημένη διατροφή, το αβοκάντο αποτελεί μια από τις καλύτερες τροφές χάρη στα αποδεδειγμένα οφέλη του στην υγεία και την σιλουέτα μας. Προτιμήστε το γιατί βοηθά στη μείωση της κακής χοληστερόλης, στα καρδιαγγειακά προβλήματα και είναι ιδανική τροφή για όσους πάσχουν απο διαβήτη. Ακόμη, εντάξτε το στο διατροφολόγιό σας γιατί τα μονοακόρεστα λιπαρά οξέα που διαθέτει μπορούν να μειώσουν το κοιλιακό λίπος αλλά και να σας κρατήσουν χορτάτους για πολλές ώρες.

 

Μαύρη σοκολάτα.

Για τους λάτρεις της σοκολάτας τα νέα είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστα! Η γνήσια μάυρη σοκολάτα, χωρίς ζάχαρη και με υψηλή περιεκτικότητα σε κακάο, μπορεί να επιβραδύνει την πέψη και να σας εμποδίσει από τσιμπολογήματα που σας φορτώνουν με επιπλέον θερμίδες. Με «καλά» λίπη και πλούσια σε αντιοξειδωτικές ουσίες, η μαύρη σοκολάτα, είναι μια θαυμάσια επιλογή για όσους προσπαθούν να χάσουν βάρος χωρίς να στερηθούν το γλυκάκι τους!

 

 

Καυτερές πιπεριές.

Οι καυτερές πιπεριές περιέχουν την ουσία καψαϊκίνη η οποία ωθεί τον οργανισμό μας να κάψει περισσότερες θερμίδες, βάζοντας φωτιά στον μεταβολισμό μας. Οι καυτερές πιπεριές είναι σούπερ λιποδιαλυτικές και μπορείτε να τις προσθέσετε στα γέυματά σας για επιπλέον γεύση! Ακόμη, μην ξεχνάτε το πιπέρι καγιέν που είναι εξίσου λιποδιαλυτικό και αποτελεί έναν από τους συμμάχους σας στο αδυνάτισμα.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!