Home / Beauty  / Τα ωραιότερα nail trends του φετινού χειμώνα

Τα ωραιότερα nail trends του φετινού χειμώνα

Τα ωραιότερα nail trends του φετινού χειμώνα
Nail trends 2020: Εσείς ποιο θα διαλέξετε για να ανανεώσετε το manicure σας;

Αυτά είναι τα πιο ενδιαφέροντα nail trends του 2020. 

Μπορεί η χειμερινή σεζόν να μας βρίσκει σε απαγορευτικό, αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει από το να περιποιηθούμε τα άκρα μας και να ανανεώσουμε το manicure μας. Σας παρουσιάζουμε από τα nail trends του φετινού χειμώνα κάποια από τα οποία μάλιστα μπορείτε να υιοθετήσετε και στο δικό σας manicure και τώρα, αφού μπορούμε να τα φτιάξουμε και μόνες μας

 
 
Nude manicure. 

Τα nude νύχια είναι μία διαχρονική επιλογή που και αυτή τη χρονιά είναι στο προσκήνιο. Ουδέτερα, κομψά και εύκολα να τα συνδυάσει κανείς, είναι μία πολύ καλή επιλογή manicure. Πειραματιστείτε με τη nude, απαλή παλέτα, με το σχήμα και το μήκος των νυχιών σας και δημιουργήστε κάτι ιδιαίτερο. 

Extra idea: Αν θέλετε να ξεφύγετε από το απόλυτα nude manicure μπορείτε να δημιουργήσετε σε κάποια νύχια σας σχέδια που ταιριάζουν με την εποχή ή ό,τι άλλο σας αρέσει. Όμως προσοχή, μην το παρακάνετε! Σε κάποια νύχια σας. 

 

 

 

Gothy nails. 

Στην αντίπερα όχθη το μαύρο, το πολύ σκούρο μπορντό, το ασημί και το σκούρο μωβ παντρεύονται με τα μακριά και κυρίως μυτερά νύχια συνθέτοντας ένα gothy manicure, που φέτος έχει την τιμητική του. 

 

 

 

Pastel nails. 

Οι παστέλ αποχρώσεις αποτελούν μία καταπληκτική ιδέα για ένα απλό και συγχρόνως elegant manicure, ενώ παραμένουν στα nail color trends και για τους χειμερινούς μήνες. Αν θέλετε κάτι διαφορετικό, βάψτε κάθε νύχι σας με διαφορετική παστέλ απόχρωση και θα έχετε ένα πολύχρωμο και χαρούμενο αποτέλεσμα. 

 

Τα ωραιότερα nail trends του φετινού χειμώνα Τα ωραιότερα nail trends του φετινού χειμώνα

 

 

To κομψό μισοφέγγαρο. 

Είναι ένα όμορφο σχέδιο, κομψό και διακριτικό. Μπορείτε να το συνδυάσετε με πολλά looks και κοσμήματα. Επιλέξετε πιο σκούρες, “χειμερινές” αποχρώσεις για το μισοφέγγαρο και nude απόχρωση για το κυρίως τμήμα των νυχιών σας. 

 

 

Chic details. 

Φέτος είναι ιδιαίτερα δημοφιλή τα γεωμετρικά σχέδια, τα διακριτικά σχέδια, οι λεπτεπίλεπτες βούλες, τα ακαθόριστα σχέδια, οι γραμμές αλλά και άλλα nail σχέδια όπως το marble manicure. 

 

Τα ωραιότερα nail trends του φετινού χειμώνα Τα ωραιότερα nail trends του φετινού χειμώνα

 

 

 

 

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!