Home / Fashion  / Τα ωραιότερα ανοιξιάτικα φορέματα της αγοράς

Τα ωραιότερα ανοιξιάτικα φορέματα της αγοράς

Τα ωραιότερα ανοιξιάτικα φορέματα της αγοράς.

Ανοιξιάτικα φορέματα που θα σας χαρίσουν πόντους στυλ και κομψότητας και αυτήν την άνοιξη. Όλα τα φορέματα είναι από τις νέες spring collection των καταστημάτων. 

 

 

Zara 49,95  €

Μακρύ φόρεμα από την νέα ανοιξιάτικη κολεξιόν της Zara, με πλέξη κροσέ και με V ντεκολτέ. Τα χρώματα στο πάνω μέρος του είναι εντυπωσιακά ενώ μπορείτε να το συνδυάσετε με πέδιλα και αξεσουάρ με μεταλλικές λεπτομέρειες.

 

H&M 49,99 €

Μίνι σατέν φόρεμα με τιρκουάζ με κόκκινα σχέδια από την νέα κολεξιόν της H&M για την άνοιξη. Το φόρεμα στενεύει στην μέση, αναδεικνύοντας την σιλουέτα. Μπορείτε να το συνδυάσετε με πέδιλα ή με λευκά sneakers.

 

 

Pull&Bear 29,99 €

Μίντι φόρεμα με κουμπιά μπροστά και τιράντες σε χρώμα μουσταρδί. Ταιριάζει με πέδιλα με ψηλό πάτο ή με sneakers σε έντονο χρώμα. Η νέα spring κολεξιόν του Pull&bear έχει ακόμη πολλά ανοιξιάτικα φορέματα σε χαρούμενο floral στυλ.

 

BSB 99,90€

Μίνι φόρεμα με μεταλλικούς κρίκους σε λευκό ή μαύρο χρώμα, με στενή εφαρμογή με militaire φερμουάρ στα μανίκια. Μπορείτε να το συνδυάσετε με λευκά μποτάκια που είναι must και αυτήν την άνοιξη!

 

 
Benetton  79,95€

Maxi φόρεμα από την ανοιξιάτικη συλλογή της Benetton με με floral σχέδια , σε σκούρο μπλε χρώμα και με μακριά μανίκια για βραδινές εξόδους. Τα πέδιλα και τα μονόχρωμα sneakers είναι ιδανικές επιλογές να το συνδυάσετε. 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!