Home / Men  / Τα τρία πιο stylish αδιάβροχα παπούτσια!

Τα τρία πιο stylish αδιάβροχα παπούτσια!

Για να μένετε και στεγνοί και in fashion!

 

Μάρτης γδάρτης λέει ο σοφός λαός και επειδή ήδη τα πρώτα δείγματα, λίγο πριν την άφιξή του, δείχνουν αρκετές βροχούλες ακόμη να μας περιμένουν δείτε τα 3 πιο stylish αδιάβροχα παπούτσια, που θα κρατήσουν τα πόδια σας στεγνά και το στυλ σας…άθικτο!

 

VANS
Sk8 Hi MTE

Η σειρά της Vans MTE line είναι ιδανική για όλες τις καιρικές συνθήκες και εξαιρετική για περπάτημα! Στα plus; Το συγκεκριμένο μποτάκι έχει το ίδιο σχήμα με το standard Sk8 και έτσι δε θα το νιώσετε “ξένο”, αν δεν είστε γενικά λάτρεις της μπότας!

 

 

ADIDAS
EQT Support 93/17 Gore-Tex Sneaker

Αν δεν είστε τόσο fan του edgy style και προτιμάτε πιο κλασσικές, αλλά ταυτόχρονα in fashion επιλογές, το Gore-Tex Sneaker της Adidas είναι η ιδανική επιλογή για σας! Αδιάβροχο, αλλά ταυτόχρονα ελαφρύ και άνετo, είναι το ιδανικό παπούτσι για όλες τις καιρικές συνθήκες!

 

HUNTER
Original Dark-Sole Chelsea Rain Boot

Μιλώντας για αδιάβροχα παπούτσια, δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας το rubber boot! Σε μία παραλλαγή της διαχρονικής Chelsea boot, η Hunter κυκλοφορεί το Dark-Sole Chelsea Rain Boot, που είναι ιδανικό για βροχερές μέρες, ενώ την ίδια στιγμή διασφαλίζει, ότι δε θα χάσετε πόντους από το στυλ σας!

 

[email protected]

Journalist, blogger, dreamer... Believe you can. And you're halfway there!