Home / Fashion  / Τα τέλεια χριστουγεννιάτικα δώρα από την Carpisa!

Τα τέλεια χριστουγεννιάτικα δώρα από την Carpisa!

Επιλέξτε το ιδανικό δώρο μέσα από μια τεράστια ποικιλία!

 

Το τέλειο δώρο? Το ιδανικό αξεσουάρ στις γιορτινές εξόδους? Η κατάλληλη βαλίτσα για τον καινούργιο χρόνο? Η Carpisa και η Go Carpisa σχεδίασαν μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη συλλογή για όλες τις ανάγκες και όλα τα γούστα!

 

Τσάντες πουγκιά ή τσάντες ώμου, clutches και pochette για βραδινές εξόδους, σε αποχρώσεις του κόκκινου ή του μαύρου θα σας κρατήσουν κομψές και σίγουρα μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Οι μεταλλικές λεπτομέρειες, αλυσίδες και μπρελόκ εμπλουτίζουν αυτά τα μοντέλα, καθιστώντας τα λαμπερά και ιδανικά για εορταστικές εμφανίσεις.

 

Δώρα που τους αξίζει να είναι κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Τσάντες, θήκες, πορτοφόλια, ζώνες, φουλάρια, σακίδια, κοσμηματοθήκες ,ταξιδιωτικά αξεσουάρ αλλά και βαλίτσες για μας ή για τους αγαπημένους μας. Με λίγα λόγια, αυτό που θα χαρίσουμε και φυσικά αυτό που θα θέλαμε εμείς να βρούμε κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, είναι εδώ!

 

 

Για εκείνη:

Τι πιο ιδανικό από την πολύ-λειτουργική, καπιτονέ και πολύ trendy φέτος, καθημερινή τσάντα ή την πιο λαμπερή εκδοχή της με το μονόγραμμα C της Carpisa? Ή μήπως αυτήν σε απομίμηση σαύρας και χρυσή αλυσίδα για βραδινές εξόδους? Στα Carpisa μας περιμένει η ιδανική ιδέα δώρου για όλες τις ηλικίες.

 

 

Για εκείνον:

Σακίδια, τσάντες, χαρτοφύλακες, θήκες για tablet, βαλίτσες, τσάντες ταξιδίου, πορτοφόλια και ζώνες: ένα λειτουργικό δώρο είναι πάντα η σωστή λύση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Carpisa.com 

Gocarpisa.com

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath