Home / Beauty  / Τα προϊόντα που έχει απόλυτη ανάγκη το πρόσωπό σου τον χειμώνα

Τα προϊόντα που έχει απόλυτη ανάγκη το πρόσωπό σου τον χειμώνα

Ποια προϊόντα δεν πρέπει να λείπουν από το χειμωνιάτικο νεσεσέρ σου.

Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν τον χειμώνα, επιβάλλουν επιπλέον περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου, η οποία είναι εκτεθειμένη στο κρύο, τις χαμηλές θερμοκρασίες και την ηλιακή ακτινοβολία που μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα, να εντείνει τα συμπτώματα από δερματικές παθήσεις και να αφυδατώσει το πρόσωπό σου. Δες ποια προϊόντα σου είναι απαραίτητα για λαμπερό και υγιές δέρμα και τον χειμώνα!

 

Jojoba oil, θαυματουργό για την ακμή.

Το λάδι Jojoba, με βιταμίνες Α και Ε, αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριακές ιδιότητες, είναι ιδανικό για να θρέψει το δέρμα που ταλαιπωρείται από την ακμή. Η λιπαρή του ύφη, μπορεί να απαλύνει την ξηρή επιδερμίδα, που πάσχει από σπυράκια και δερματικά προβλήματα.

 
Αμυγδαλέλαιο, για θρέψη της επιδερμίδας.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζεις δερματικές παθήσεις και το δέρμα σου είναι ταλαιπωρημένο, πρέπει να το βοηθήσεις σε βάθος καθώς οι καιρικές συνθήκες του χειμώνα επιβαρύνουν τα συμπτώματα. Χρησιμοποίησε αμυγδαλέλαιο, που είναι πλούσιο σε ωμέγα-3 λιπαρά και σούπερ ενυδατικό, για να χαρίζει στο δέρμα σου απαλή, βελούδινη υφή και επιπλέον υγρασία.

 

Argan oil, για απομάκρυνση της ξηρότητας.

Το argan oil με υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε και πλήθος λιπαρών οξέων, είναι κατάλληλο για να διατηρήσει το δέρμα σου υγιές και ενυδατωμένο, απομακρύνοντας την ενοχλητική ξηρότητα από την επιδερμίδα σου. Χρησιμοποίησέ το για να είσαι πάντα λαμπερή και συνδύασέ το με το make up σου, για να κρατάς συνέχεια το δέρμα σου ενυδατωμένο.  

 

 
Lip balm, για χείλη που σαγηνεύουν. 

Τα χείλη μας ταλαιπωρούνται πολύ τον χειμώνα, με αποτέλεσμα να αφυδατώνονται και στην συνέχεια να σκάνε, προκαλώντας μας πόνο και ενόχληση. Προμηθεύσου άμεσα ένα lip balm με δείκτη SPF, με βούτυρο καριτέ, βιταμίνες ή άλλα ενυδατικά συστατικά για βελούδινα και ενυδατωμένα χείλη. 

 

Αντηλιακή προστασία, η απαραίτητη.

Αν και παραμελούμε συνήθως τον χειμώνα να φοράμε αντηλιακό προσώπου, είναι γεγονός πως το ευαίσθητο δέρμα του προσώπου, είναι αναγκαίο να προστατεύεται από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες καθ όλη την διάρκεια του χρόνου.  Θωράκισε την επιδερμίδα σου από πανάδες, κηλίδες και σημάδια πρόωρης γήρανσης χρησιμοποιώντας καθημερινά αντηλιακή κρέμα με υψηλό δείκτη προστασίας.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!