Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Τα πιο hot winter fitness trends

Τα πιο hot winter fitness trends

Τα πιο hot winter fitness trends
The latest winter workouts- Part 1. 

Αυτά είναι τα κορυφαία fitness trends του φετινού χειμώνα. Εσείς ποιο θα δοκιμάσετε; 

 

 

Ιnfrared yoga- The hot sessions.

Μέσα σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες των yoga studios μπορείτε να δοκιμάσετε μία από τις πιο hot τάσεις στον χώρο του fitness. O λόγος για την Ιnfrared yoga, η οποία εκμεταλλεύεται την θερμότητα της ασφαλούς υπέρυθρης ακτινοβολίας και σύμφωνα με τους φανατικούς θασιώτες της, όπως είναι η Lady Gaga και ο David Beckham, προσφέρει μία μοναδική εμπειρία άσκησης. Τα οφέλη της; Οι ερευνητές υποστηρίζουν αυξάνει τον μεταβολισμό, απομακρύνει τις τοξίνες, ανακουφίζει από τον πόνο των μυών και των αρθρώσεων και μειώνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας συμβάλλοντας σε πιο σφριγηλό και νεανικό δέρμα.

 

 

Τα πιο hot winter fitness trends

 

 

Body-weight training- The effective workout.

Οι κλασικές και διαχρονικές, λόγω της αποτελεσματικότητάς τους, ασκήσεις μόνο με το βάρος του σώματος, επανέρχονται στο fitness προσκήνιο για να μας χαρίσουν αυτόν τον χειμώνα την πιο ανέξοδη και ευεργετική physical λύση. Μπορείτε μόνοι σας και χωρίς κανέναν απολύτως εξοπλισμό να σχεδιάσετε το προπονητικό σας πρόγραμμα που θα αποτελείται φυσικά από κορυφαίες ασκήσεις όπως είναι η σανίδα, τα push ups και τα δυναμικά καθίσματα και να κρατηθείτε σε φόρμα τον χειμώνα. Τέλος, μπορείτε να επενδύσετε σε fitness gadgets που θα σας βοηθήσουν να ελέγχετε ανά πάσα στιγμή τα αποτελέσματα της προπόνησης στο σώμα σας.

 

Τα πιο hot winter fitness trends

 

 

Aerial gymnastics- The flying queens.

Με τη βοήθεια ειδικών, ανθεκτικών πανιών τοποθετημένων σε μεγάλο ύψος, οι ασκούμενοι μπορούν να απολαύσουν σε εξειδικευμένους χώρους εκγύμνασης, πολλαπλά είδη aerial προγραμμάτων που έχουν κατακτήσει την winter fitness σκηνή. Τι θα λέγατε λοιπόν για ένα αναζωογονητικό μάθημα aerial hoop, χορού, εναέριας yoga ή pilates; Τα απαιτητικά αλλά εξαιρετικά διασκεδαστικά flying προγράμματα προσφέρουν στον αθλούμενο δυνατούς μυς, ευλυγισία, ακροβατικές δεξιότητες, αντοχή και φυσικά τονώνουν τον μεταβολισμό χάρη στον εναλλακτικό και fun χαρακτήρα τους.

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!