Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Τα πιο hot fitness trends του καλοκαιριού-Part 2

Τα πιο hot fitness trends του καλοκαιριού-Part 2

Τα πιο hot fitness trends του καλοκαιριού-Part 2
Ποια είναι τα πιο hot trends γυμναστικής για το καλοκαίρι; 

Αυτά είναι τα trends γυμναστικής του καλοκαιριού που θα μας βοηθήσουν να είμαστε σε φόρμα. 

 

Τα πιο hot fitness trends του καλοκαιριού-Part 2

 

 

 

Health coaching.

Ο χώρος του fitness και του wellness έχει επικεντρωθεί τα τελευταία χρόνια στην εξατομικευμένη προπόνηση. Μόνο που φέτος στρέφει περισσότερο του ενδιαφέρον του στην έννοια της υγείας. Ο health coach λαμβάνοντας υπόψιν του τις προσωπικές αξίες, ανάγκες και όραμα του ασκούμενου διαμορφώνει ένα πρόγραμμα προπόνησης που στοχεύει στην επίτευξη ευεξίας, ελέγχου του βάρους, μυικής ενδυνάμωσης αλλά και πνευματικής ανάτασης. Τους παράγοντες δηλαδή που μας κάνουν ουσιαστικά υγιείς.

 

 

Sea experiences.

Η κωπηλασία σε ένα κανό ή καγιάκ είναι μια πραγματικά δελεαστική δραστηριότητα, ενώ αποτελεί μία εξαιρετική άσκηση για τη σιλουέτα και την ψυχική μας υγεία, βοηθώντας μας να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε την ομορφιά της φύσης. Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν, πιάνουμε το κουπί, μόνοι ή με παρέα και γυμναζόμαστε διασκεδάζοντας.

 

Τα πιο hot fitness trends του καλοκαιριού-Part 2

 

 

 

Get on the water.

Ένα από τα καλοκαιρινά -και όχι μόνο- σπορ που θα συνιστά παντοτινά fitness τάση είναι το κολύμπι, ίσως η καλύτερη αερόβια γυμναστική με αμέτρητα οφέλη για την υγεία και το σώμα μας. Η επαφή με το νερό είναι ευεργετική και θεραπευτική, με την κολύμβηση να βελτιώνει μεταξύ άλλων την αντοχή μας, τον μεταβολισμό μας, την ελαστικότητα και συνολικά την γραμμή μας.

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!