Home / Beauty  / Τα πιο hot καρέ haircuts!

Τα πιο hot καρέ haircuts!

Τα πιο hot καρέ haircuts!
 Καρέ haircuts trends

Ανακαλύψτε τα πιο εντυπωσιακά καρέ haircuts της σεζόν. Το καρέ, το πιο hot κούρεμα της προηγούμενης χρονιάς συνεχίζει να αποτελεί κυρίαρχο trend στα μαλλιά και για το 2019. Ένα κούρεμα που αναδεικνύει τον δυναμισμό μας, αλλά και τα χαρακτηριστικά μας, είναι λειτουργικό και εύκολο -καθώς μπορούμε να κάνουμε αμέτρητα hairstyles και χτενίσματα- και μας χαρίζει extra λάμψη και στυλ. Δείτε ιδέες για τα πιο όμορφα καρέ haircuts και διαλέξτε το δικό σας ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας και την προσωπικότητά σας!

Strict and sexy

Πιο αυστηρό, αλλά ταυτόχρονα εξαιρετικά κομψό το κλασικό καρέ ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες, αποτελώντας ένα θηλυκό κούρεμα που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά μας. Ιδιαίτερα δημοφιλές αυτή την χρονιά δίνει μία πιο formal και business νότα στο look μας.

Τα πιο hot καρέ haircuts!

Girly bangs

Παιχνιδιάρικη και γλυκιά, η φράντζα σας χαρίζει ένα πιο νεανικό look!

Chic and long

To μακρύ καρέ είναι μία ακόμη όμορφη επιλογή καρέ κουρέματος, για όσες δεν θέλουν να αποχωριστούν εντελώς τη μακριά τους κώμη, αλλά αναζητούν επειγόντως μία hair ανανέωση.

Elegant curls

Οι μπούκλες χαρίζουν επιπλέον όγκο και κίνηση, δημιουργώντας ένα hairlook που ξεχωρίζει. Μάλιστα οι μπούκλες στα κοντά μαλλιά χαρίζουν περισσότερη κίνηση και όγκο, αποτελώντας ιδανικό haisrtyle για όσες έχουν λεπτή τρίχα και θέλουν να δώσουν άμεσα ένταση στα hairlook τους.

Hollywood vibes

Οι αριστοκρατικές μπούκλες των διάσημων σταρ του Hollywood αναδεικνύουν τη θηλυκή και sexy πλευρά μας. Προτιμήστε τις για τις επίσημες και όχι μόνο, εμφανίσεις σας και αποκτήστε τον σαγηνευτικό αέρα των Hollywood stars.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!