Home / Fashion  / Τα πιο hot αξεσουάρ στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού!

Τα πιο hot αξεσουάρ στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού!

Τα αξεσουάρ που ξεχωρίσαμε στο Paris Fashion Week 

Το κορυφαίο fashion event που διαμορφώνει και προωθεί τις νέες τάσεις μας δείχνει αριστουργηματικά τον δρόμο για να κάνουμε ένα δυναμικό upgrade στο look μας. Αυτή τη φορά συγκεντρώσαμε τα πιο hot αξεσουάρ απο τις πασαρέλες (και όχι μόνο) του Παρισιού, που μπορούν να μας δώσουν μοντέρνες και stylish νότες. Μην ξεχνάτε πως τα αξεσουάρ είναι απαραίτητο στοιχείο στις εμφανίσεις μας, δίνοντας τις πινελιές που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε. Πάρτε μια ιδέα λοιπόν… 

 

Statement σκουλαρίκια

Τα κοσμήματα χαρίζουν extra glam στο look μας. Όταν δε είναι εκτυφλωτικά, πληθωρικά και με ευρηματικό design, προσθέτουν επιπλέον πόντους στυλ στις εμφανίσεις μας. Έχετε υπόψιν πως πολλές φορές, τα ιδιαίτερα κοσμήματα μπορούν να απογειώσουν και το πιο απλό ντύσιμο. 

 

 

Εντυπωσιακά πανωφόρια

Το πανωφόρι απαραίτητο συστατικό για ένα ολοκληρωμένο attire, μας προστατεύει αφενός από τις χαμηλές θερμοκρασίες και «χρωματίζει» τεχνηέντως το ντύσιμο μας. Επιλέξτε ένα πανωφόρι που μπορεί να κάνει εντύπωση! 

 

 

Bag is everything

Εκτός από τη λειτουργική της αξία, η τσάντα προσθέτει αισθητική στα look μας. Στο Παρίσι είδαμε τσάντες ιδιαίτερες, με τολμηρούς συνδυασμούς χρωμάτων, σε ποικίλα μεγέθη και στυλ. 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!