Home / Men  / Τα πιο cool gadgets της εβδομάδας!

Τα πιο cool gadgets της εβδομάδας!

The most cool gadgets of the week!

Τρία gadgets και συσκευές που μας έκαναν εντύπωση αυτή την εβδομάδα! 

 

 

Για τους λάτρεις του καφέ!

Μια πραγματικά επαναστατική, φορητή μηχανή που θα σας επιτρέψει να απολαμβάνετε τον αγαπημένο σας εσπρέσο παντού. Χρειάζεστε μόνο αλεσμένο καφέ και ζεστό νερό. Τι πρέπει να κάνετε: γεμίστε την μηχανή, πιέστε δυνατά και επαναλαμβανόμενα τον ειδικό μοχλό και το ποτήρι σας θα γεμίσει σιγά σιγά με απολαυστικό εσπρέσο, σαν να είχατε χρησιμοποιήσει μηχανή. Η συσκευή είναι απόλυτα βολική για διακοπές, ταξίδια, ή για camping, καθώς δεν απαιτεί φόρτιση, ηλεκτρικό ρεύμα ή μπαταρίες! 

 

 

 
Για τους νοσταλγούς του ρετρό

Το Qwerkywriter είναι ένα πληκτρολόγιο- κόσμημα, σαν γραφομηχανή. Είναι ασύρματο με σύνδεση Bluetooth για να μπορεί να συνδεθεί σε οποιαδήποτε συσκευή (PC και Mac μέχρι Android και iOS συσκευές)  – και διαθέτει μία θέση για να βάλει κανείς το smartphone ή το tablet του. Ιδανικό δώρο για όσους αγαπούν το γράψιμο και νοσταλγούν τις εποχές με τις μεγαλοπρεπείς γραφομηχανές. 

 

 

 

Για όσους αγαπούν το κρασί

Το iFavine iSommelier Pro είναι το κατάλληλο δώρο για όσους αγαπούν το κρασί. Ένα cool “wine gadget” που σε λίγα μόλις λεπτά ενισχύσει τις γεύσεις και τα αρώματα του κρασιού σου, σου δείχνει το όνομα του κρασιού και μπορείς τέλος να το χειριστείς και από ένα app.  

 

 

 

www.ifavine.com

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!