Home / Men  / Τα πιο cool gadgets της εβδομάδας

Τα πιο cool gadgets της εβδομάδας

Τα πιο cool gadgets της εβδομάδας
Τα πιο σούπερ gadgets της εβδομάδας. 

Γιατί η τεχνολογία μπορεί να κάνει τη ζωή μας ακόμη πιο συναρπαστική, λειτουργική και ακόμη πιο εύκολη, αν χρησιμοποιήσουμε τα προϊόντα της με έξυπνο και δημιουργικό τρόπο. 

 

 

UBTech robot toy. 

Το χαριτωμένο ρομπότ – μονόκερος της UBTech είναι το απόλυτο δωράκι για τα παιδιά σας ή για τα παιδιά των φίλων σας, καθώς μπορεί να τους μάθει βασικές αρχές κώδικα. Και τι πιο χρήσιμο και συναρπαστικό σήμερα για τα μικρά παιδιά; Να έρθουν σε επαφή με τον προγραμματισμό ώστε εκμεταλλευτούν στο έπακρο κάθε δυνατότητα στον τεχνολογικό κόσμο. 

 

 

 

Smoko Unicorn USB HandwarmerS.

Στο ίδιο στυλ και με πρωταγωνιστή τον μονόκερο, ξεχωρίζει ένα πολύ πρακτικό item που δεν είναι μεν gadget τεχνολογίας, είναι όμως προϊόν που κατά κάποιον τρόπο σχετίζεται με την τεχνολογία. Ο λόγος για τα χατιτωμένα γάντια που έχουν σχεδιαστεί για να κρατούν τα χέρια μας ζεστά, όταν πληκτρολογούμε, καθώς τα θερμαίνουν μέσω USB. 

 

 

 

 

For Apple lovers.

To απόλυτο δώρο για τους Apple lovers είναι το συγκεκριμένο gadget, που μπορεί ταυτόχρονα να φορτίσει το iPhone, το Apple Watch και τα AirPods και μάλιστα ασύρματα. 

 

 

 

FitBit Inspire HR Fitness

Αν θέλετε να διατηρήσετε τη φόρμα σας και να έχετε πάντοτε ένα fitness coach του χεριού σας, τότε το συγκεκριμένο smart watch είναι αυτό που ψάχνατε. Μπορείτε να βλέπετε τις θερμίδες που καταναλώνετε, την απόσταση που διανύετε, τον καρδιακό σας παλμό αλλά και να τσεκάρετε τις κλήσεις και τα μηνύματα που έρχονται στο smartphone σας. Όχι κι άσχημα! Επιπλέον ο λεπτός σχεδιασμός του και η λιλά του απόχρωση, το κάνουν ιδανικό δωράκι για τις φίλες ή την αγαπημένη σας. 

 

 

 

Anker Mini Portable Phone Charger

Ένας φορητός φορτιστής που δεν θα σας αφήσει ποτέ χωρίς ενέργεια. Γιατί σήμερα το να μείνουμε με τις συσκευές επικοινωνίας μας κλειστές, μας κοστίζει. Ο πολύ μικρός και κομψός φορτιστής έχει σε τέσσερις αποχρώσεις. 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!