Home / Wellness  / Health  / Τα πιο υγιεινά και δροσιστικά smoothies

Τα πιο υγιεινά και δροσιστικά smoothies

Τα πιο υγιεινά και δροσιστικά smoothies!

Δροσερά, εξαιρετικά ευεργετικά για την υγεία και πολύ νόστιμα, τα smoothies μπορούν να γίνουν το νέο αγαπημένο σου καλοκαιρινό ποτό! Διάλεξε από τις παρακάτω συνταγές αυτό που ταιριάζει περισσότερο στα γευστικά σου γούστα! 

 

Smoothie με μπανάνα και ακτινίδιο. 

Με υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά στοιχεία, πολύ βιταμίνη C, λίγες θερμίδες και λίπη και καλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, το συγκεκριμένο smoothie είναι σούπερ υγιεινό και δροσιστικό! Προσθέστε παγάκια και επωφεληθείτε από τα ωφέλημα συστατικά του που προσφέρουν λεία και απαλή επιδερμίδα, υγιή οστά και δόντια και μπορούν να σας προστατεύσουν από καρδιακές παθήσεις.

 

Smoothie με φράουλα, μπανάνα και λιναρόσπορο.

Η φράουλα με την μπανάνα χαρίζουν απολαυστική γεύση στο smoothie ενώ ο λιναρόσπορος θωρακίζει τον οργανισμό με τα αντιοξειδωτικά και τα ωμέγα- 3 λιπαρά που σύμφωνα με τις έρευνες συμβάλλουν στην πρόληψη των καρδιακών παθήσεων αλλά και της κατάθλιψης. Ένα γευστικότατο και δροσερό καλοκαιρινό ποτό που είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες και ίνες! 

 

 

Smoothie με πράσινο τσάι, βατόμουρα και μπανάνα. 

Πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικά λόγω των φρούτων που περιέχει και του πράσινου τσαγιού, το συγκεκριμένο smoothie είναι δροσιστικό, υγιεινό και σε βοηθά να διατηρήσεις την σιλουέτα σου. Μην ξεχνάς πως το πράσινο τσάι είναι ιδανικό για αδυνάτισμα καθώς αυξάνει τον μεταβολικό σου ρυθμό και αποτελεί τον πρωταγωνιστή των detox ροφημάτων! 

 

Smoothie με παπάγια, ανανά και λιναρόσπορο.

Αυτός ο συνδυασμός μας ταξιδεύει σε τροπικά, εξωτικά μέρη και παράλληλα μας εφοδιάσει με θρεπτικά συστατικά που είναι απαραίτητα για τον οργανισμό μας. Ο λιναρόσπορος θεωρείται δικαίως υπερτροφή- όπως αναφέραμε και παραπάνω- ενώ η παπάγια και ο ανανάς είναι εξαιρετικές πηγές μαγνησίου, σιδήρου και θείου και βοηθούν σημαντικά στην αποτοξίνωση του οργανισμού μας! 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!