Home / Men  / Τα πιο στυλάτα ανδρικά sneakers

Τα πιο στυλάτα ανδρικά sneakers

5 ανδρικά sneakers για να κάνεις σούπερ update στο look σου. 

 

 
Oliver Cabell Low 1.

Minimal και απόλυτα κομψά τα Oliver Cabell Low 1 ταιριάζουν σε κάθε σύγχρονο άνδρα που επιμελείται προσεκτικά την εμφάνισή του και παράλληλα θέλει να αισθάνεται άνετα στην καθημερινότητά του. 

 

 

Τα πιο στυλάτα ανδρικά sneakers

Τα πιο στυλάτα ανδρικά sneakers

 

 
Gucci Screener.

Με vintage αισθητική, τα sneakers της Gucci είναι εμπνευσμένα από τα παπούτσια των δρομέων του 1970. Είναι κατασκευασμένα στην Ιταλία και χαρίζουν ιδιαίτερο στυλιστικό χαρακτήρα. 

 

 

 

Balmain White & Black logo B-Court.

Τα sneakers Balmain White & Black logo B-Court εντυπωσιάζουν με τη διαχρονική διχρωμία, τον διακριτικό σχεδιασμό τους αλλά και την άνεση που προσφέρουν. 

 

 

 

 

 

 

Nike Air Max 270.

Κλασικό, κομψό και άνετο αθλητικό. Τα Nike Air Max 270 είναι εμπνευσμένα από δύο εμβληματικά μοντέλα Air: τα Air Max 180 και Air Max 93. Διαθέτουν τη μεγαλύτερη μονάδα αερόσολας στη φτέρνα από οποιαδήποτε άλλο μοντέλο της Nike μέχρι σήμερα, προσφέροντας εξαιρετικά ομαλό βηματισμό με απίστευτη αίσθηση και εμφάνιση.

 

Τα πιο στυλάτα ανδρικά sneakers

 

 

 

Vans Low Top.

Με διαχρονικό σχεδιασμό και απόχρωση που ταιριάζει με όλα τα ρούχα τα συγκεκριμένα sneakers αποτελούν πολύ καλή επιλογή για τον μοντέρνο άνδρα που θέλει να είναι κομψός και στις casual στιγμές του. 

 

Τα πιο στυλάτα ανδρικά sneakers

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!