Home / Beauty  / Τα πιο λαμπερά celebrity hairstyles που ξεχώρισαν στα Bafta

Τα πιο λαμπερά celebrity hairstyles που ξεχώρισαν στα Bafta

Τα πιο λαμπερά celebrity hairstyles που έκαναν αίσθηση στα Bafta.

Τα φετινά Bafta Awards πλημμύριζαν από τις διάσημες κυρίες οι οποίες εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους και τις αριστοκρατικές τους τουαλέτες. Σε γενικές γραμμές οι πανέμορφες celebrities προτίμησαν πιο απλό και κλασσικό στυλ, το οποίο φαίνεται και από τα χτενίσματα που επέλεξαν. Δείτε τα celebrity hairstyles που ξεχώρισαν. 

 
Angelina Jolie.

H εκθαμβωτική ηθοποιός με μια κλασική σινιόν, απαλό και εντυπωσιακό μακιγιάζ και επιβλητικά μακριά σκουλαρίκια, ήταν πιο λαμπερή και όμορφη από ποτέ!

 

Lily James.

Η γλυκιά Αγγλίδα ηθοποιός επέλεξε για την βραδιά χαλαρές μπούκλες, εντυπωσιακά μακριά σκουλαρίκια και έδωσε ένταση στα μάτια της με το μακιγιάζ της. 

 

Margot Robbie.

Η καλλονή Margot Robbie, σε μια άκρως natural και αριστοκρατική εμφάνιση, επέλεξε να αφήσει τα μαλλιά της κάτω με μια πολύ ελαφρά wavy αίσθηση και φυσικό make up. 

 

Emma Roberts.

Με χρυσά γεωμετρικά σκουλαρίκια, φυσικό μακιγιάζ που τονίζει τα μάτια της και μια κομψή σινιόν με χωρίστρα στα πλάγια, η γλυκιά Emma Roberts κέντρισε όλα τα βλέμματα. 

 

Natalie Dormer.

Η ηθοποιός με το διαπεραστικό βλέμμα, έδωσε ακόμη περισσότερη ένταση στα μάτια της, άφησε τα χείλη της φυσικά και επέλεξε ένα λιτό χτένισμα με λίγο όγκο που χαρίζει κίνηση στα μαλλιά της. 

 

Δούκισσα του Cambidge.

Η εγκυμονούσα Δούκισσα του Cambidge κινήθηκε σε τόνους του πράσινου σε ό,τι αφορά το φόρεμα και τα κοσμήματά της, ενώ προτίμησε να δώσει όγκο στα μαλλιά της με χαριτωμένες μπούκλες στο τελείωμα. 

 

Jennifer Lawrence.

Η δυναμική ηθοποιός Jennifer Lawrence εντυπωσίασε με τα κόκκινα χείλη της και το slik haistyle της, που αναδεικνύει τα όμορφα χαρακτηριστικά της.  

 

Kate Mara. 

Κομψή και με διακριτικό makeup η ηθοποιός Kate Mara επέλεξε να αφήσει τα μαλλιά της λιτά και να τα κοσμήσει με μια chic καρφίτσα με χρυσά στοιχεία. 

 

Salma Hayek.

Η άκρως εντυπωσιακή Salma Hayek, έλαμψε για ακόμη μια φορά στα Bafta Awards, επιλέγοντας ένα πλούσιο wavy haisrtyle που αντικατοπτρίζει απόλυτα την πληθωρική της φύση!

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!