Home / Beauty  / Τα πιο εντυπωσιακά celebrity haircuts για μακριά μαλλιά

Τα πιο εντυπωσιακά celebrity haircuts για μακριά μαλλιά

Celebrity haircuts για μακριά μαλλιά που είναι άκρως εντυπωσιακά.

 

Τα μακριά μαλλιά είναι και θα είναι πάντοτε στην μόδα, χαρίζοντας σε όλες τις γυναίκες κομψότητα και θηλυκότητα. Διάσημες κυρίες του εξωτερικού επιλέγουν τα μακριά μαλλιά δείχνοντας μας σε διαφορετικά χτενίσματα και στυλ, τον δρόμο.

 

 
Kaia Gerber.

To πανέμορφο μοντέλο που μοιάζει εκπληκτικά με την μαμά της Cindy Crawford, έχει επιλέξει παρόμοιο στυλ και στα μαλλιά της, διατηρώντας τα πάντοτε μακριά και πλούσια. Σε επίσημες εκδηλώσεις προτιμά τα Hollywood waves που την κάνουν πιο αριστοκρατική.

 

Rihanna.

Πληθωρικά, πυκνά και με ένα ελαφρύ σπάσιμο τα πολύ μακριά μαλλιά της pop star Rihanna της χαρίζουν ένα διαφορετικό στυλ από αυτό που την είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Μας θυμίζει κάπως και την μικρή γοργόνα σε μια πιο σκοτεινή και πολυτελή εκδοχή.

 

 

Sofia Vergara.

Εξαιρετικά γοητευτική και πάντοτε λάτρης των μακριών, πλούσιων μαλλιών η Sofia Vergara είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο hot παρουσίες του Hollywood. Τα μαλλιά της έχουν μήκος, όγκο και κίνηση και οι κυματισμοί τους χαρίζουν επιπλέον λάμψη στο look της.

 

 

 
Jennifer Garner.

Η φετινή εμφάνιση της Jennifer Garner στα Όσκαρ ήταν αν μην τι άλλο πολύ λαμπερή. Η ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει μακρύ μήκος στα μαλλιά της και αποφεύγει τους πειραματισμούς που αφορούν στην αλλαγή χρώματος ή σε πολύ εξεζητημένα χτενίσματα. Συνήθως προτιμά ένα ελαφρύ σπάσιμο που της χαρίζει ανάλαφρη διάθεση.

 

 

Gigi Hadid.

Η Gigi Hadid επέλεξε φέτος να έχει αρκετά μακριά μαλλιά και να τους δώσει όγκο και αέρινο σχήμα, κόβοντάς τα σε διάφορα επίπεδα. Συνήθως τα αφήνει ελεύθερα κάτω αφού έχει κάνει μια προεργασία για να τους δώσει ελαφρύ σπάσιμο.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!