Home / Family  / Τα παιδικά που αξίζει να δείτε στο ERTFlix

Τα παιδικά που αξίζει να δείτε στο ERTFlix

Τα παιδικά που αξίζει να δείτε στο ERTFlix
Το ERTFlix έχει σούπερ επιλογές από παιδικά: Τι να δείτε:

Δεν υπάρχει μόνο το Netflix, υπάρχει και το ERTFlix στο οποίο είναι διαθέσιμα και μάλιστα δωρεάν διασκεδαστικά παιδικά, όχι μόνο για μικρούς αλλά και για μεγάλους.

 

Τα παιδικά που αξίζει να δείτε στο ERTFlix

 

 

Πανδώρα και Πλάτωνας.

Η πρώτη ελληνική σειρά κινουμένων σχεδίων είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα ERTFlix. Το παιδικό Πανδώρα και Πλάτωνας, σχεδιάστηκε από τον Νίκο Βεργίτση το 1998.

Η Πανδώρα και ο Πλάτωνας είναι πουλιά… Φραουλόπουλα και μάλιστα τα τελευταία φραουλόπουλα πάνω στη γη. Έχουν τρεις φίλους. Τον Ερνέστο, που είναι επιστήμονας-ορνιθολόγος. Την Κάρμεν που είναι πουλί-γύπας από την Ισπανία. Και τον μικρό Πάκο, που είναι μικρό πουλί-γύπας. Όμως στην ιστορία υπάρχει μία κακιά: η Μέρλιν. Η Μέρλιν έχει δύο γιους. Τον Τσάρλι και το Λούι. Αυτοί θέλουν να κάνουν κακό στα φραουλόπουλα.

 

 

 

Σκίουρος της συμφοράς.

O Nuts είναι ένας σκίουρος που δεν έχει καμία σχέση με τους άλλους. Είναι μπλε, ατσούμπαλος κι όπου πάει, σπέρνει την καταστροφή, αλλά και πολύ γέλιο. Είναι αυτό που λέμε σκίουρος της συμφοράς.

 

Τα παιδικά που αξίζει να δείτε στο ERTFlix

 

Molang.

Ο Molang είναι ένα ευρηματικό, καλόκαρδο λαγουδάκι και ο κολλητός του, ένα παιχνιδιάρικο κοτοπουλάκι, ο Πίου-πίου. Μαζί ζουν τις πιο ωραίες περιπέτειες. Πρόκειται για μία πολυλαβραβευμένη σειρά κινουμένων σχεδίων που έχει προβληθεί με επιτυχία σε περισσότερες από 190 χώρες σε όλο τον κόσμο.

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!