Home / Beauty  / Τα νέα Revlon X Gurls Talk beauty kits υμνούν τη γυναικεία αυτοπεποίθηση

Τα νέα Revlon X Gurls Talk beauty kits υμνούν τη γυναικεία αυτοπεποίθηση

Τα νέα Revlon X Gurls Talk beauty kits υμνούν τη γυναικεία αυτοπεποίθηση
Revlon X Gurls Talk new beauty kits

Νέα beauty kits έρχονται από τη συνεργασία του brand Revlon cosmetics και του κινήματος Gurls Talk της ακτιβίστριας και μοντέλου Adwoa Aboah για να κατενθουσιάσουν τις απανταχού beautistas.

 

 

H νέα σειρά των kits περιλαμβάνει make up προϊόντα που στοχεύουν στην περιποίηση και την λάμψη των γυναικών. Τα stylish beauty kits είναι τρία στον αριθμό και είναι εμπνευσμένα και σχεδιασμένα από την brand ambassador Adwoa Aboah, στοχεύοντας στην ανάδειξη του body positivity, της πνευματικής ευημερίας και της αυτοπεποίθησης των γυναικών. Μπράβο Adwoa keep going! 

 

 

Νέα beauty kits από τη συνεργασία Revlon και Gurls Talk

Τα beauty kits περιλαμβάνουν ένα κραγιόν, lip gloss, μανό και ρουζ και έρχονται σε εντυπωσιακές συσκευασίες με έντονα χρώματα και αποφθέγματα που ενισχύουν την εμπιστοσύνη των γυναικών στον εαυτό τους και στην αναγνώριση της διαφορετικότητας.

 

 

Τα beauty kits είναι διαθέσιμα στο site του brand Revlon.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!