Home / Beauty  / Τα μαλλιά σου φριζάρουν το καλοκαίρι;

Τα μαλλιά σου φριζάρουν το καλοκαίρι;

Τα μαλλιά σου φριζάρουν το καλοκαίρι;
Τι να κάνεις για να μην φριζάρουν τα μαλλιά σου το καλοκαίρι;

Φέτος δεν θα σαμποτάρει τίποτα απολύτως τα hair looks σου ακόμη κι αν τα μαλλιά σου έχουν την τάση να φριζάρουν το καλοκαίρι. Εμείς σου βρήκαμε τη λύση ή καλύτερα τις λύσεις. Ιδού 3 αποτελεσματικά tips για να έχεις πάντοτε τα μαλλιά σου υπό έλεγχο.

 

 

Τα μαλλιά σου φριζάρουν το καλοκαίρι;

 

 

Προσπάθησε να μην τα πιάνεις όλη την ώρα.

Μην τα πειράζεις όλη την ώρα. Απλώς άσε τις τούφες σου κάτω και απασχόλησε τα μαλλιά σου με κάτι άλλο. Αν συνεχώς τα πιάνεις τους κάνεις κακό.  Τα ταλαιπωρείς, τα αποδυναμώνεις και ως αποτέλεσμα φριζάρουν ακόμη παραπάνω. Απλά μην τα πειράζεις από εδώ και στο εξής.

 

Αγόρασε αμέσως ένα σούπερ ενυδατικό conditioner.

Αν δεν το χρησιμοποιούσες μέχρι πρότινος, σήμερα θα αναθεωρήσεις. Το conditioner είναι ένα σημαντικό εργαλείο στην προσπάθειά σου για μαλλιά που δεν φριζάρουν το καλοκαίρι. Το μαλακτικό θα ενυδατώσει τα μαλλιά σου μειώνοντας σε μεγάλο βαθμό το φριζάρισμα. Ακόμη, σού είναι πολύ απαραίτητο το καλοκαίρι. Οι υψηλές θερμοκρασίες, το συχνό μπάνιο και ο ήλιος φθείρουν τα μαλλιά. Το conditioner όμως τους προσφέρει υγρασία, ενώ ταυτόχρονα χαρίζει λάμψη και ελαστικότητα. 

 

Βάλε ένα dry oil στην τσάντα σου.

Την καθημερινή ή της θάλασσας. Τα ξηρά λαδάκια προστατεύουν τα μαλλιά σου, απομακρύνουν το φριζάρισμα και σου παρέχουν την ενυδάτωση που τόσο πολύ έχεις ανάγκη το καλοκαίρι. Προτίμησε λαδάκια που περιέχουν argan oil- ενισχύει τα μαλλιά και τα προστατεύει από εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες- και πολύτιμες βιταμίνες. Βάλτο στην τσάντα σου και δεν θα το μετανιώσεις. Ένα dry oil είναι σούπερ και για το styling των μαλλιών σου.  

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!