Home / Men  / Τα κορυφαία wireless ακουστικά της αγοράς!

Τα κορυφαία wireless ακουστικά της αγοράς!

Τα καλύτερα wireless ακουστικά! 

Γιατί να παιδευόμαστε όταν υπάρχουν τα ασύρματα ακουστικά; Δείτε τα κορυφαία wireless ακουστικά της αγοράς και αποφασίστε ποια ταιριάζουν στις ανάγκες σας! Είναι ιδανικά για όσους θέλουν να ακούν μουσική όπου και αν βρίσκονται, στην βόλτα τους, στην προπόνηση ή και στις διακοπές, και δεν χρειάζεται να τα φορτίζουν όλη την ώρα. 

 
Beats Solo3.

Με έως και 40 ώρες διάρκεια μπαταρίας, τα Beats Solo3 Wireless είναι τα ιδανικά ακουστικά για την καθημερινότητά σας. Αξιοποιήστε στο έπακρο τη μουσική σας με μια υπέροχη εμπειρία ακρόασης Beats. Αυτά τα ακουστικά προσφέρουν κορυφαία αναπαραγωγή ήχου με μικρομετρικούς συντονισμούς ακουστικής, μεγιστοποιώντας την καθαρότητα, το πλάτος και την ισορροπία!

 

 

 

Sony WH-1000XM2.

Με εξαιρετική ποιότητα ήχου και κλασικό design, τα συγκεκριμένα wireless ακουστικά της Sony, προσφέρουν αξέχαστη εμπειρίας μουσικής. Ακόμη, η ισχυρή τους μπαταρία σας δίνει την δυνατότητα να ακούτε για 30 ώρες ασύρματα μουσική!

 

 

Sony Headset DR-BTN200M.

Με αυτονομία 40 ώρες και stylish design τα ασύρματα αυτά ακουστικά της Sony θα σας συντροφεύσουν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας θέλετε να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική! 

 

 

B&O Beoplay H9i.

Με πολυτελή σχεδιασμό και κυρίαρχα υλικά το αλουμίνιο και το δέρμα, αυτά τα ακουστικά μοιάζουν περισσότερο με αξεσουάρ. Ακόμη, προσφέρουν πολλή καλή ποιότητα ήχου, διαθέτουν bluetooth και η μπαταρία τους διαρκεί για περίπου 18 ώρες. 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!