Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Τα κορυφαία winter fitness trends

Τα κορυφαία winter fitness trends

Τα κορυφαία winter fitness trends
The latest winter workouts- Part 2. 

Αυτά είναι τα πιο hot fitness trends του φετινού χειμώνα, για αψεγάδιαστο κορμί και σούπερ διάθεση. Εσείς ποιο θα δοκιμάσετε; 

 

 

Mountain Races- The Winter Sprint.

Το τρέξιμο σε εξωτερικούς χώρους έχει πολλαπλά οφέλη για την υγεία και τη σιλουέτα μας, καθώς εξαιτίας των χαμηλών χειμερινών θερμοκρασιών και της ανομοιομορφίας του εδάφους, αυξάνει τον μεταβολικό ρυθμό οδηγώντας σε περισσότερες καύσεις. Δοκιμάστε το διαλειμματικό τρέξιμο σε πάρκα, γήπεδα ή ακόμη και στο βουνό και δείτε το σώμα και την ψυχολογία σας να αλλάζει.

 

Τα κορυφαία winter fitness trends

 

 

F 45 Training-The ultimate group workout.

Γεννήθηκε στην Αυστραλία και σύντομα κέρδισε οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Η άσκηση Functional 45 είναι ένα πρόγραμμα 45 λεπτών έντονης προπόνησης με ασκήσεις που μιμούνται καθημερινές κινήσεις που κάνουμε όλοι μας. Συνδυασμός αεροβικής και ενδυνάμωσης, το δυναμικό αυστραλιανό πρόγραμμα περιλαμβάνει ασκήσεις για όλο το σώμα, εκμεταλλευόμενο τον ειδικό εξοπλισμό όπως είναι οι μπάλες bosu, τα boxes και τα μηχανήματα κωπηλατικής. Ιδανική προπόνηση για να χάσετε πολλές θερμίδες και να κάνετε σε σύντομο χρόνο πολλές καύσεις και χαλύβδινους μυς.

 

Τα κορυφαία winter fitness trends

 

Online Personal Training- The Convienient way.

Τι θα λέγατε για ένα πρόγραμμα γυμναστικής που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι σας, είναι προσαρμοσμένο στις δικές σας εξατομικευμένες ανάγκες και στόχους και σας υπόσχεται να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση με τη βοήθεια καταρτισμένων, γυμναστών; Το online personal training αποτελεί μία ακόμη fitness καινοτομία που εκμεταλλεύεται τα οφέλη της τεχνολογίας και την προσωποποιημένη άθληση προσφέροντας στους ασκούμενους υψηλής ποιότητας προπόνηση στην άνεση του σπιτιού τους.

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!