Home / Men  / Τα κορυφαία smartwatches- Part 2

Τα κορυφαία smartwatches- Part 2

Τα κορυφαία smartwatches- Part 2
Τα κορυφαία smartwatches- Μέρος 2

Τρία ακόμη κορυφαία smartwatches που συμπληρώνουν τη λίστα με τα απόλυτα ανδρικά gadgets για να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στο στυλ σας και ικανοποιεί τις ανάγκες σας. 

 

Xiaomi Amazfit Pace

Το όμορφο ρολόι Amazfit Pace χρησιμοποιεί GPS, ενώ χάρη στον ενσωματωμένο αποθηκευτικό του χώρο, μπορείτε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική, χωρίς να χρησιμοποιείτε το κινητό σας. Το στιλάτο Amazfit Pace προσαρμόζεται στον τύπο γυμναστικής σας, για ακόμα πιο ακριβείς μετρήσεις και σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τον ρυθμό της άσκησης, την απόσταση, τον χρόνο, τους καρδιακούς παλμούς και πολλά άλλα.
Τέλος, μπορείτε να λαμβάνετε όλες τις κλήσεις και τις ειδοποιήσεις του smartphone σας, μέσω της οθόνης του ρολογιού.

 

Τα κορυφαία smartwatches- Part 2

 

Samsung Gear Sport

Το Samsung Gear Sport, σας δίνει το κίνητρο που χρειάζεστε για να είστε fit, να τρέφεστε καλύτερα και να αποκτήσετε ένα healthy lifestyle. Παρακολουθεί την εκγύμναση και τη διατροφή σας, κρατώντας σας στο σωστό δρόμο για να επιτύχετε όλα τα fitness goals σας. Με ελκυστικό και ανθεκτικό σχεδιασμό, την λειτουργία Touch Control, ανθεκτικότητα στο νερό για να το έχετε μαζί σας ακόμη και όταν κολυμπάτε ή κάνετε water sports και όλες εκείνες τις δυνατότητες που το μετατρέπουν στον personal trainer σας, το Samsung Gear Sport, είναι αδιαμφισβήτητα το σούπερ smartwatch για τους fitness lovers. 

 

 

Τα κορυφαία smartwatches- Part 2

 

Fitbit Ionic

Με εξαιρετικά κομψό σχεδιασμό και πολλές δυνατότητες Ionic της Fitbit, συγκαταλέγεται -και όχι άδικα- σε ένα από τα κορυφαία smartwatches.Το Ionic είναι μία αξιόπιστη λειτουργική συσκευή, η οποία αποτελεί μοναδικό συνδυασμό tracking σωματικών δραστηριοτήτων, αλλά και ψυχαγωγίας. Έχει δυνατότητα αποθήκευσης 300+ μουσικών κομματιών και offline αναπαραγωγής τους, ενώ έχει σχεδιαστεί ειδικά για άψογη wireless Bluetooth σύνδεση με τα Flyer, τα νέα premium headphones προπόνησης της Fitbit. Ακόμη, με τη λειτουργία personal coaching, σας παρέχει δυναμικές οδηγίες βελτιστοποίησης της προπόνησής σας και πληροφορίες για τη φυσική σας κατάσταση, εξατομικευμένες στις προσωπικές σας απαιτήσεις. Τέλος, η προηγμένη λειτουργία SmartTrack αναγνωρίζει και καταγράφει αυτόματα το είδος της άσκησης που κάνετε.

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!