Home / Men  / Τα κατάλληλα gadgets για να είσαι πάντα fit

Τα κατάλληλα gadgets για να είσαι πάντα fit

Τα κατάλληλα gadgets για να είσαι πάντα fit
3 gadgets για να είσαι fit και tech updated. 

Στην προσπάθειά σου για ένα καλύτερο, πιο fit και γυμνασμένο σώμα, η τεχνολογία και τα σύγχρονα gadgets που προσφέρει, μπορούν να σταθούν οι πιο πιστοί και χρήσιμοι σύμμαχοί σου. Τα gadgets διαθέτουν πλήθος λειτουργιών που σε βοηθούν να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου, να αποκτήσεις σώμα πιο υγιές και δυνατό και να ωφεληθείς από τα πλεονεκτήματα της γυμναστικής. 

Πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει σε ό,τι αφορά την άσκησή μας. Τα γυμναστήρια είναι κλειστά, η πανδημία μας έχει “αναγκάσει” σε στασιμότητα και ακινησία και οι μόνοι τρόποι για να γυμναστούμε είναι είτε στο σπίτι μας είτε σε εξωτερικούς χώρους, καιρού επιτρέποντος, με περπάτημα, τρέξιμο ή ό,τι άλλο προτιμά ο καθένας. 

Τι εξοπλισμό χρειαζόμαστε και πώς θα μας προσφέρει τα μέγιστα στην άσκηση; 

 

 

 

Ένα smartwatch θα σε σώσει. 

Επιλέξαμε το Health & Fitness Tracker, Fitbit Charge 4, ένα σούπερ smartwatch που κυκλοφορεί σε special edition και θα γίνει ο νέος σου fitness pal. Έχει αφενός σούπερ design και αφετέρου σε βοηθά να ελέγχει πόσες θερμίδες καις, πόση ώρα ασκείσαι, τους παλμούς σου και πολλά άλλα, ενώ η μπαταρία του κρατά μέχρι και 7 μέρες. 

 

Τα κατάλληλα gadgets για να είσαι πάντα fit

Courtesy of Fitbit

 

 

Τι θα έλεγες για power plate στο σπίτι;

Μία συσκευή επένδυση για όσους δεν έχουν θέλουν να γυμνάζονται σε λιγότερο χρόνο. Η φορητή πλατφόρμα δονήσεων σε βοηθά να γυμνάσεις όλο σου το σώμα με τη δύναμη της δόνησης. Είναι μικρή σε μέγεθος και χωράει παντού. Από εδώ και πέρα θα έχεις το δικό σου γυμναστήριο στο σπίτι σου. 

 

Courtesy of Lamda

 

 

Η ζυγαριά σου.

Τέλος, μια ζυγαριά είναι ό,τι πρέπει για να μετράς τα αποτελέσματά σου. Η Xiaomi Mi Composition Smart Scale V2 είναι μια έξυπνη ζυγαριά νέας γενιάς που συνδέεται με το κινητό σου και το ανάλογο app και σου δίνει πολύ χρήσιμες πληροφορίες. Θα δεις αναλυτικά το βάρος σου, τον δείκτη μάζας σώματος, τον μεταβολισμό, μυϊκή μάζα, λίπος σώματος και πολλά πολλά άλλα. 

 

Courtesy of Xiaomi

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!