Home / Men  / Τα καλύτερα soundbars για upgrated ήχο!

Τα καλύτερα soundbars για upgrated ήχο!

Τα καλύτερα soundbars για να απολαμβάνεις την αγαπημένη σου μουσική. 

Τα καλύτερα soundbars για να ακούς την μουσική που αγαπάς από όποια συσκευή αναπαραγωγής θέλεις. Tα soundbars είναι μπάρες ήχου, ηχεία δηλαδή που συνδέονται με τη τηλεόραση και να μας παρέχει ήχο σε υψηλή ποιότητα. 

 

Q Acoustics M3 Soundbar with Built-in Subwoofer

Όμορφο, minimal design και υψηλής ποιότητας ήχος στο συγκεκριμένο soundbar που συνδέεται εύκολα με την τηλεόραση και μεταμορφώνει το σαλόνι σας σε έναν χώρο διασκέδασης που προσφέρει την απόλυτη μουσική ή κινηματογραφική εμπειρία. 

 

 

Sonos Beam Compact Smart Soundbar

Με elegant, κομψό σχεδιασμό και εξαιρετική ποιότητα ήχου το soundbar της εταιρείας Sonos είναι μία πολύ καλή επιλογή για το σαλόνι σας. Αν και παρέχει θύρα HDMI, προσφέρει άλλα feautures και σούπερ ήχο για να ακούτε μουσική ή να βλέπετε ταινίες σαν να είστε στο σινεμά!

 

 

 

LG SJ7

Με τεχνολογία Bluetooth, θύρα HDMI, ασύρματο subwoofer και διακριτικό design το soundbar της LG είναι μία εξίσου καλή επιλογή!

 

 

Υamaha YAS-207

Μία μοναδική ψηφιακή συσκευή προβολής ήχου με ενσωματωμένο ψηφιακό ενισχυτή που διαθέτει τεχνολογία DTS Virtual:X, Bluetooth, Dolby Digital, Dolby Pro Logic II, DTS Digital Surround και HDMI. 

 

 

JBL Bar 5.1

Η συσκευή JBL Bar 5.1 μετατρέπεται σε ένα πραγματικό ασύρματο σύστημα οικιακού κινηματογράφου 5.1 για μοναδικές κινηματογραφικές απολαύσεις και εμπειρίες ακρόασης μουσικής. Η ηχητική μπάρα διαθέτει δύο αποσπώμενα ασύρματα surround ηχεία με μπαταρίες 10 ωρών χρόνου αναπαραγωγής, 510 W συνολικής τροφοδοσίας συστήματος, ένα ασύρματο subwoofer, τρεις εισόδους HDMI ™ για τη σύνδεση συσκευών 4K και Bluetooth ™. 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!