Home / Beauty  / Τα θαυματουργά λαδάκια που μας κρατούν νέες

Τα θαυματουργά λαδάκια που μας κρατούν νέες

Τα θαυματουργά λαδάκια που μας κρατούν νέες
Νικήστε τον χρόνο με ενυδατικά και αντιγηραντικά λαδάκια. 

Εκτός από τις ειδικά σχεδιασμένες κρέμες, το αντηλιακό και τη σωστή διατροφή, υπάρχουν φυσικά έλαια με εκπληκτικές αντιγηραντικές, ενυδατικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες που στέκονται σύμμαχοί σας, στην αιώνια μάχη απέναντι στον χρόνο. 

 

Τα θαυματουργά λαδάκια που μας κρατούν νέες

 

Αμυγδαλέλαιο.

Πλούσιο σε ελαϊκό οξύ, λινελαϊκό οξύ και βιταμίνες Α, Β1, Β2 και Β6, το αμυγδαλέλαιο, είναι πραγματικά ένα δώρο για την επιδερμίδα μας. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα και πάρα πολύ ενυδατικό. Τέλος, έχει αντιγηραντική δράση, γεγονός που το καθιστά must-have λαδάκι για όσες και όσους θέλουν να προστατέψουν την επιδερμίδα τους από τα σημάδια του χρόνου.

Extra tip: Το αμυγδαλέλαιο απορροφάται πολύ εύκολα, οπότε είναι πολύ εύκολο στη χρήση του. Απλώστε μία ποσότητα σε λίγο βαμβάκι και περάστε απαλά από τα σημεία ενδιαφέροντος. Τέλος, μπορείτε να το χρησιμοποιείτε καθημερινά, ακόμη και για το ντεμακιγιάζ των ματιών σας. 

 

Τα θαυματουργά λαδάκια που μας κρατούν νέες

 

Λάδι jojoba.

Βαθιά ενυδατικό, το λάδι jojoba, είναι ιδανικό για τις ξηρές και ταλαιπωρημένες επιδερμίδες, έχει αντιφλεγμονώδη δράση, περιέχει βιταμίνη E, πρωτεΐνες και μέταλλα, ενώ διατηρεί το δέρμα σφριγηλό καθώς διατηρεί την ελαστικότητά του. Επειδή ενισχύει την ευκαμψία της επιδερμίδας, εμπιστευτείτε το για ένα πιο νεανικό δέρμα. 

Extra tip: Για καλύτερο αποτέλεσμα πριν προχωρήσετε στην εφαρμογή του, κάντε ένα face scrub. Έπειτα απλώστε μικρή ποσότητα με απαλές κινήσεις γύρω από την περιοχή των ματιών ή σε όποια άλλα σημεία προσώπου έχετε γραμμές και αφήστε το να δράσει για 10 λεπτά τουλάχιστον.  

 

 

Τα θαυματουργά λαδάκια που μας κρατούν νέες

 

 
Έλαιο αβοκάντο

Πολύ πλούσιο σε αντιοξειδωτικά το έλαιο αβοκάντο, ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, καταπολεμώντας τα σημάδια του χρόνου. Είναι επίσης πολύ χρήσιμο για όσους έχουν αφυδατωμένη επιδερμίδα, καθώς έχει βαθιά ενυδατική δράση. Χρησιμοποιήστε στο πρόσωπο, το σώμα ή τα μαλλιά σας και το αποτέλεσμα λάμψης και υγείας θα σας ανταμείψει. 

Extra tip: Για την πιο σωστή εφαρμογή στο πρόσωπο ρίξτε μερικές σταγόνες ελαίου σε μία μπατονέτα και έπειτα ταμπονάρετε. 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!