Home / Beauty  / Ταξιδεύοντας στην έρημο παρέα με τη νέα Dior Make up collection

Ταξιδεύοντας στην έρημο παρέα με τη νέα Dior Make up collection

Ανακαλύψτε την ολοκαίνουργια συλλογή του Dior Make up, εμπνευσμένη από τα χρώματα της ερήμου.

 

Courtesy of Dior

 

Χωρίς αμφιβολία, είναι μια χρονιά που κάθε συλλογή του Dior Make up μας εντυπωσιάζει! Μετά τις πολύ πετυχημένες κυκλοφορίες με αρώματα, lipsticks και foundations, και την iconic συνεργασία με τη Natalie Portman, ο οίκος ετοίμασε καινούργια πράγματα. Φροντίζει για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021, κυκλοφορώντας μια ολοκαίνουργια collection. Αντλώντας έμπνευση από τα χρώματα της ερήμου, υπόσχεται να σας χαρίσει natural και λαμπερά make up looks.

 

Courtesy of Dior

 

Χρησιμοποίησε ως “αφετηρία” την άμμο, τους λόφους και τις οάσεις. Ο οίκος συνδύασε εκπληκτικά τις μαύρες και καφέ αποχρώσεις με earthy τόνους, για everyday make up looks. Η παλέτα 5 Couleurs Couture έρχεται σε κυματιστές υφές, που θυμίζουν έρημο, έχοντας ως βάση το χρυσό, το πορτοκαλί, το καφέ και το κοραλί ροζ. Το Dior Forever Natural Bronze θα χαρίσει την απόλυτη φυσική λάμψη. Συνεχίζοντας, το Dior Addict Lip Maximer και το Lacquer Stick θα στολίσουν τα χείλη σας με φανταστικά χρώματα. Η συλλογή ολοκληρώνεται με τη signature μάσκαρα του οίκου.

 

Courtesy of Dior

 

“Ούτε έρημος, ούτε παραλία. Η συλλογή βρίσκεται ανάμεσα στους δύο αυτούς κόσμους. Ο γαλάζιος ουρανός, τα κύματα, ο ήλιος και η άμμος ενέπνευσαν τις φωτεινές υφές και την παλέτα των αποχρώσεων. Μια θερινή και αισθησιακή συλλογή”, δηλώνει ο Peter Phillips.

 

Dior make up

Courtesy of Dior

 

www.dior.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.