Home / Men  / Ταξιδέψτε στο φεγγάρι με τη νέα συλλογή της Μarine Serre x Asap Rocky!

Ταξιδέψτε στο φεγγάρι με τη νέα συλλογή της Μarine Serre x Asap Rocky!

Η διάσημη σχεδιάστρια Marine Serre ένωσε τις δυνάμεις της με την εταιρεία AWGE του ράπερ Asap Rocky, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή συλλογή.

 

Courtesy of Marine Serre/AWGE

 

Η νέα collection αποτελεί ένα σεληνιακό γεγονός στον κόσμο της μόδας, ενώνοντας το φεγγάρι της Marine με το αστέρι του Asap Rocky. Κομμάτια γεμάτα “ενέργεια” σαν να έφτασαν από διαφορετικό κόσμο και πλανήτη έρχονται για να προσθέσουν στη γκαρνταρόμπα σας ένα καινούργιο και υπερσύγχρονο vibe. Οι δυο τους ξεκίνησαν αυτή τη δημιουργική σχέση από το 2019, δηλώνοντας ότι βρίσκουν ιδιαίτερα ενδιαφέρον να “βυθίζονται” ο ένας στον κόσμο και στις σκέψεις του άλλου.

 

Courtesy of Marine Serre/AWGE

 

Η aesthetic συλλογή εμπνευσμένη τόσο από τα σεληνιακά φαινόμενα, όσο και από τα 70s και το βρετανικό συγκρότημα Sex Pistols, αποτελείται από γραφικά T-shirts, παντελόνια, αξεσουάρ, bomber jackets, ανδρικά durags και full face μάσκες (balaglavas), φτιαγμένα από αναγεννημένα σχέδια και υφάσματα. O Asap Rocky και η Marine Serre αποκαλούν τη νέα συλλογή τους ως ένα mind-meld γεγονός.

 

Courtesy of Marine Serre/AWGE

 

 

Ανακαλύψτε ένα καινούργιο σύμπαν με τη νέα collection εδώ.

 

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.