Home / Beauty  / Ταξιδέψτε στη Γαλλική Ριβιέρα με το νέο Christian Dior άρωμα

Ταξιδέψτε στη Γαλλική Ριβιέρα με το νέο Christian Dior άρωμα

Ο οίκος πρόσθεσε ένα νέο Christian Dior άρωμα, με όνομα Eden Roc, με μυρωδιά που θυμίζει τη Μεσόγειο Θάλασσα.

 

Το νέο Eden Roc άρωμα, του οίκου Christian Dior, είναι μια ωδή στο Hotel du Cap Eden Roc στη Γαλλική Ριβιέρα. Ο François Demachy, perfumer creator, εμπνέεται από τις μυρωδιές της Μεσογείου Θάλασσας, το αλάτι, τους βράχους, τα φυτά και τον ήλιο. Επιθυμεί όποιος φοράει το νέο άρωμα να “κουβαλάει” μαζί του την εικόνα της άφιξης στη θάλασσα και την έναρξη του καλοκαιριού.

 

Courtesy of Dior

 

Μια παραδεισένια αίσθηση, όπως η διαμονή στο Hotel du Cap Eden Roc, μέσα από ένα ζωντανό άρωμα. Οι αλμυρές οσφρητικές νότες της Γαλλικής Ριβιέρας κάνουν το Eden Roc μια έκφραση αδιάκοπης φυσικής ομορφιάς. Εμπεριέχει το μπλε χρώμα της θάλασσας και της πισίνας, το κίτρινο του ήλιου και το πράσινο για τον δροσερό αέρα των πεύκων, που υπάρχουν στο ξενοδοχείο. Ένα ξυλώδες λουλουδένιο άρωμα, που θυμίζει τη Μεσόγειο και αποτελεί την καλύτερη καλοκαιρινή επιλογή.

 

Courtesy of Dior

 

www.dior.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.