Home / Good Life  / Ταινίες μυστηρίου για ένα αγωνιώδες ΣΚ!

Ταινίες μυστηρίου για ένα αγωνιώδες ΣΚ!

Ταινίες που θα σας κρατήσουν σε αγωνία το ΣΚ!

Καθώς έχουμε συσσωρεύσει την κούραση και την ένταση της εβδομάδας, το βράδυ της Παρασκευής και το επακόλουθο Σαββατοκύριακο, φαντάζουν ιδανική ευκαιρία για να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε, παρακολουθώντας μια ταινία. Συγκεντρώσαμε για εσάς ταινίες με αγωνία και σασπένς, δράση, μυστήριο και θριλερικά στοιχεία που θα σας χαρίσουν μια υπέροχη κινηματογραφική εμπειρία στην άνεση του σπιτιού σας. Ξεκινάμε λοιπόν!

 

Summer of ’84

Σε μια μικρή επαρχιακή πόλη, το καλοκαίρι του 1984 μια παρέα εφήβων υποπτεύονται πως ο γείτονας τους, που τυγχάνει να είναι και αστυνομικός, είναι serial killer! Έτσι περνάνε το κατά τα άλλα αθώο, αλλά και βαρετό καλοκαίρι τους κατασκοπεύοντας τον.  Όμως όσο πιο κοντά φθάνουν στην ανακάλυψη της αλήθειας, τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα!

Σκηνοθεσία: François Simard, Anouk Whissell 
Σενάριο: Matt Leslie, Stephen J. Smith
Ηθοποιοί: Graham Verchere, Judah Lewis, Caleb Emery

 

The Best Offer

Ο διάσημος εκτιμητής τέχνης Βέρτζιλ Όλντμαν δεν έχει κανέναν στη ζωή του πέρα από υπηρέτες και σερβιτόρους. Επιπλέον, δεν αποχωρίζεται ποτέ τα γάντια του, μη αντέχοντας να έρχεται σε επαφή με πράγματα που δεν είναι δικά του. Όταν μια γυναίκα που πάσχει από μια βαριά μορφή αγοραφοβίας τού ζητά επίμονα να εκτιμήσει την κινητή της περιουσία, κάτι θα αρχίσει να αλλάζει στην κανονισμένη με ακρίβεια δευτερολέπτου ζωή του.

Σκηνοθεσία: Giuseppe Tornatore
Σενάριο:  Giuseppe Tornatore
Ηθοποιοί: Geoffrey Rush, Jim Sturgess, Sylvia Hoeks

 

Contratiempo

Ο Αντριάν Ντόρια, ένας επιτυχημένος νεαρός επιχειρηματίας, κατηγορείται για το φόνο της ερωμένης του, καθώς ξύπνησε τραυματισμένος δίπλα στο πτώμα της μέσα στο κλειδωμένο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. Τώρα, μαζί με μια κορυφαία δικηγόρο που έχει προσλάβει, έχουν μόλις τρεις ώρες προθεσμία για να ανακαλύψουν τι πραγματικά συνέβη.

Σκηνοθεσία: Oriol Paulo
Σενάριο: Oriol Paulo
Ηθοποιοί: Mario Casas, Ana Wagener, Jose Coronado

 

The Commuter 

Ο Μάικλ είναι ένας ασφαλιστής που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην καθημερινή του διαδρομή με τη συγκοινωνία για το σπίτι του. Αλλά αυτή τη φορά δεν θα είναι καθόλου ρουτίνα. Αφού έρχεται σε επαφή με έναν μυστηριώδη ξένο, εξαναγκάζεται να αποκαλύψει την ταυτότητα ενός κρυμμένου επιβάτη στο τρένο, πριν την τελευταία στάση. Καθώς προσπαθεί να λύσει όλο αυτό τον γρίφο ενάντια στον χρόνο, συνειδητοποιεί ότι ένα δολοφονικό σχέδιο έχει ξεδιπλωθεί και άθελα του βρίσκεται εν μέσω μιας εγκληματικής συνομωσίας.

Σκηνοθεσία: Jaume Collet-Serra
Σενάριο: Byron Willinger, Philip de Blasi, Ryan Engle
Ηθοποιοί: Liam Neeson, Vera Farmiga, Patrick Wilson

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!