Home / Good Life  / Art & Culture  / Τέσσερις από τις hottest σειρές του Netflix για ένα υπέροχο ΣΚ

Τέσσερις από τις hottest σειρές του Netflix για ένα υπέροχο ΣΚ

Ανακαλύψτε μερικές από τις hottest σειρές του Netflix, που σας προτείνουμε, για ένα χαλαρωτικό και διασκεδαστικό σαββατοκύριακο.

 

Ποτέ δεν λέμε όχι σε μια νέα σειρά του Netflix. Οι νέες κυκλοφορίες είναι πραγματικά αμέτρητες, αποτελώντας μια υπέροχη επιλογή για διασκέδαση στο σπίτι. Το Netflix κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των εκατομμύρια χρηστών του, ανανεώνοντας συνεχώς τις σειρές του. Παρακάτω σας προτείνουμε τέσσερις από τις hottest σειρές του Netflix, οι οποίες απέσπασαν θετικά σχόλια από τους χρήστες και κατάφεραν να βρίσκονται στα top 10 για αρκετό καιρό.

 

Who killed Sara?

Η σειρά εστιάζει στην ιστορία του Alex, ο οποίος κατηγορήθηκε άδικα για τη δολοφονία της αδερφής του και παρέμεινε 18 χρόνια στη φυλακή. Ξεκινώντας την αναζήτηση των αληθινών δολοφόνων, ξεκινάει μια ιστορία εκδίκησης.

 

 

 

Sky Rojo

Από τους δημιουργούς του “La Casa de Papel”, η νέα ισπανική σειρά προσφέρει ένταση, αγωνία κα δόσεις black humor. Τρείς γυναίκες- επαγγελματίες strippers προσπαθούν να βρουν την ελευθερία, μέσα από ένα κυνήγι καταδίωξης με κίνδυνο τη ζωή τους.

 

 

 

Οι άτακτοι της οδού Μπέικερ

Πρόκειται για μια σειρά βασισμένη στην ιστορία του Sherlock Holmes. Μια ομάδα από αγόρια και κορίτσια λύνουν υπερφυσικά μυστήρια, για λογαριασμό του διάσημου detective.

 

 

 

The One

Μια αναλύτρια DNA ανακαλύπτει μια μέθοδο εύρεσης του ιδανικού συντρόφου και προσπαθεί να φτιάξει μια καινοτόμα υπηρεσία γνωριμιών.

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.