Home / Men  / Τέλεια μαγειρικά gadgets για την κουζίνα σου

Τέλεια μαγειρικά gadgets για την κουζίνα σου

Τέλεια μαγειρικά gadgets για την κουζίνα σου
Με αυτές τις συσκευές θα γίνεις master chef στην κουζίνα σου.

Αναβάθμισε την κουζίνα σου με συναρπαστικά gadgets που θα κάνουν τη μαγειρική ακόμη πιο εύκολη και διασκεδαστική υπόθεση.

 

Τέλεια μαγειρικά gadgets για την κουζίνα σου

 

 

Cook pizza like a pro.

Με αυτό το ειδικά σχεδιασμένο φουρνάκι μπορείς να ψήνεις μόνος σου τη δική σου πίτσα. Αν το σήμα κατατεθέν φαγητό της Ιταλίας είναι το αγαπημένο σου, τότε θα γίνει και αυτό το φουρνάκι. Ψήνει την πίτσα σε μόλις 5 λεπτά και δημιουργεί μία υπέροχη crispy ζύμη.

 

Τέλεια μαγειρικά gadgets για την κουζίνα σου

Το φουρνάκι είναι ιδανικό για εξωτερικούς χώρους.

 

3-in-1 breakfast maker.

Το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας, σίγουρα θα το γνωρίζεις. Συχνά όμως για διάφορους λόγους τείνουμε να το παραλείπουμε. Με αυτή τη συσκευή δεν θα ξεχνάς από εδώ και πέρα να φτιάξεις πρωινό, αν ο χρόνος ήταν μέχρι πρότινος το εμπόδιο. Σε πέντε λεπτά ή λιγότερο, θα έχεις ένα πεντανόστιμο και καλοψημένο σάντουιτς πρωινού, βάφλα και ό,τι άλλο θέλεις να ψήσεις καθώς η συσκευή έχει και γκριλ.

 

 

Τέλεια μαγειρικά gadgets για την κουζίνα σου

Courtesy of Yabano

 

BBQ Grill Tool Set.

Αν το BBQ είναι η αδυναμία σου τότε χρειάζεσαι και τα κατάλληλα εργαλεία. Ένα σετ με πιάστρες, σπάτουλες και άλλα σύνεργα για ψήσιμο σου είναι απαραίτητο. Το συγκεκριμένο γκριλ σετ περιλαμβάνει 16 τεμάχια από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας για σούπερ μαζώξεις BBQ.

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!