Home / Fashion  / Συνώνυμο της τέχνης η νέα Valentino Haute Couture συλλογή

Συνώνυμο της τέχνης η νέα Valentino Haute Couture συλλογή

Valentino Haute Couture
Ο σχεδιαστής Pier Paolo Piccioli παρουσίασε σε ένα video την καινούργια Valentino Haute Couture collection στη Ρώμη, για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021.

 

 

Το να παρακολουθείς την κάθε στιγμή είναι η ιδέα που ήθελε να αποτυπώσει, στη νέα του συλλογή υψηλής ραπτικής, ο σχεδιαστής. Ονόμασε τη collection “Temporal”, μια έννοια που αποδεικνύει την αξία του να ζεις το τώρα, αλλά και την ποιότητα ενός ρούχου που σχεδιάζεται στο χέρι. Αφηγείται τη συλλογή μέσα από τη συλλογή, αβίαστα και χωρίς ιστορίες. Θέτει έναν καινούργιο όρο, την casual ραπτική, τολμηρό και με δόσεις μινιμαλισμού, ένα όραμα που επεξεργάζεται εδώ και καιρό.

 

Courtesy of Valentino

 

Μαζί με τις ονειρεμένες δημιουργίες ήρθαν και φούτερ, παλτό, πουλόβερ, πουκάμισα και shorts, συνδυάζοντας διαφορετικά είδη, φέρνοντας μια νέα αύρα. Για τον ίδιο η μόδα και η ραπτική, είναι για όλους και δεν πρέπει να γνωρίζει από φύλα και όρια. Διαχρονικά κομμάτια, που μπορούν να συνδυαστούν όπως επιθυμεί ο καθένας, χωρίς να είναι πλέον μοναδικά και περιορισμένα. Η ουσία της ραπτικής είναι το πώς συνδέεται με μια στιγμή που ζούμε. Όλη η διαδικασία της, η φροντίδα και όλο το τελετουργικό είναι που τη ξεχωρίζουν.

 

Courtesy of Valentino

 

Η συλλογή Valentino Haute Couture δημιουργεί υπέροχους χρωματικούς συνδυασμούς. Τιρκουάζ, μπλε, κίτρινο σαφράν, της ώχρας και ματζέντα συνθέτουν ένα ονειρεμένο look. Τα μοντέλα περπάτησαν με γυαλιστερές πλατφόρμες και πολλά από αυτά είχαν καλυμμένο το πρόσωπο τους με χρυσό. Μια λαμπερή και πολύχρωμη άνοιξη, που προσδίδει πινελιές ελπίδας και αισιοδοξίας. Τη συναρπαστική σειρά ρούχων έντυσε μουσικά ο βρετανός καλλιτέχνης Robert Del Naja. Πολυτελές σκηνικό μας παραπέμπει στην σπουδαία τέχνη και ιστορία της Ρώμης. Έναν χορό ανάμεσα στο μυαλό και το σώμα, τα αντικείμενα και τα άτομα, χαρακτήρισε τη νέα collection του ο Pier Paolo Piccioli. Διασχίζει το χρόνο και την παράδοση για να ενσταλάξει τις σύγχρονες αξίες.

 

Courtesy of Valentino

 

www.valentino.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.