Home / Fashion  / Στυλάτες και θηλυκές επιλογές για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Στυλάτες και θηλυκές επιλογές για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Πώς να λάμψετε την πιο ερωτική μέρα του χρόνου.

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έφτασε και οι περισσότερες από εμάς οργανώνουμε το τέλειο βραδινό ραντεβού με τον καλό μας ή εκείνον που ελπίζουμε να αποκαλούμε έτσι μετά από αυτή τη βραδιά.

 

Σίγουρα η επιλογή του κατάλληλου outfit δεν είναι και τόσο εύκολη, αφού μέσα από αυτό θέλουμε να περάσουμε τα κατάλληλα μηνύματα, να μη δείχνουμε υπερβολικές και να νιώθουμε άνετα με αυτό που φοράμε.

 

Ακολουθούν items, πάντα διαχρονικά και stylish, που αποδεδειγμένα θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες!

 

 

Το κόκκινο φόρεμα

Ναι, όσο τετριμμένο κι αν ακούγεται, το κόκκινο φόρεμα ήταν και θα είναι το απόλυτο ρούχο για τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου. Αυτό που προτείνουμε είναι να αποφύγετε τις έντονες υφές, όπως τη δαντέλα, προτιμώντας ένα σατέν ύφασμα, που αγκαλιάζει όμορφα το σώμα σας. Αν είναι midi ή maxi φροντίστε το σκίσιμό του να είναι τόσο όσο, ενώ αν μιλάμε για mini, αφού σκοπεύετε να αναδείξετε τα πόδια σας, καλό θα ήταν να κρατήσετε κλειστό το πάνω μέρος.

 

 

Το LBD

Το μικρό μαύρο φόρεμα, που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα, γίνεται για μία ακόμη φορά η ιδανική επιλογή για μία τέτοια έξοδο. Πάνω κάτω ισχύει ό,τι και για την κόκκινη εκδοχή του αναφορικά με τις υφές και τα κοψίματα, ενώ προτείνουμε να το συνδυάσετε με ένα polka dot καλσόν με ραφή στο πίσω μέρος και ψηλοτάκουνες, μυτερές μαύρες γόβες. Ό,τι πιο θηλυκό!

 

 

Το blazer dress

Ή αλλιώς το φόρεμα-σακάκι. Κομψό, ντελικάτο και sexy ταυτόχρονα, είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που θέλετε να κάνετε τη διαφορά. Επιλέξτε ένα μεσαίο σχετικά μάκρος, και φορέστε εσωτερικά ένα bralette top, αν το άνοιγμά του σας φαίνεται υπερβολικό. Το σημαντικό είναι να νιώθετε άνετα με αυτό που φοράτε. H Rihanna  προτείνει την ultra sexy εκδοχή του για τις πολύ τολμηρές.

 

 

Η pencil φούστα

Ό,τι πιο θηλυκό για μία γυναίκα με όμορφες καμπύλες. Συνδυάζεται εύκολα με στενά tops και δημιουργεί το πιο sexy σύνολο μαζί με ένα ζευγάρι stilettos.

H leopard εκδοχή της προϋποθέτει ήσυχα αξεσουάρ, αφού από μόνη της είναι αρκετά έντονη. Προσωπικά λατρεύουμε τη δερμάτινη pencil φούστα και την προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

 

 

 

 

Λευκή αθωότητα

Για εσάς που θέλετε να αναδείξετε την πιο “αθώα” σας πλευρά αλλά ταυτόχρονα να δείχνετε sexy, το λευκό κρουαζέ φόρεμα είναι η ιδανική επιλογή. Συνδυασμένο με μαύρα πέδιλα και κόκκινο κραγιόν, δημιουργεί της τέλεια εικόνα για τη μεγάλη βραδιά.

 

 

Ροζ ρομαντισμός

Για τις αιώνια ρομαντικές, το ροζ χρώμα θα είναι πάντα in fashion. Επειδή, όμως, σίγουρα από μόνο του είναι ένα χρώμα που παραπέμπει σε κάτι πολύ γλυκό και σίγουρα δε θέλετε να μοιάζετε με ζαχαρωτό, μπορείτε να επιλέξετε πιο αυστηρά κομμάτια, όπως ένα ροζ κοστούμι με μαύρες λεπτομέρειες ή μία ροζ ολόσωμη φόρμα με θηλυκό ντεκολτέ.

 

 

Ό,τι κι αν επιλέξετε να φορέσετε, να θυμάστε πάντα ότι το σημαντικότερο είναι αυτό που εκπέμπουμε στους άλλους. Νιώστε αυτοπεποίθηση και ξεκινήστε για το πιο όμορφο ραντεβού της ζωής σας.

 

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath