Home / Cozyhome  / Στο Christina Malle Bags showroom το shopping ανάγεται σε μοναδική εμπειρία

Στο Christina Malle Bags showroom το shopping ανάγεται σε μοναδική εμπειρία

Christina Malle Bags Showroom
Η αρχιτεκτονική ομάδα των T.SQAUREARCHITECTS αναδεικνύει την εταιρική ταυτότητα της Christina Malle Bags, δημιουργώντας το showroom του brand.

 

Το brand Christina Malle Bags ξεχωρίζει για την υψηλή αισθητική, τον διαχρονικό σχεδιασμό και την άριστη ποιότητα, χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες που αντέχουν στον χρόνο. Στόχος του αρχιτεκτονικού γραφείου T.SQAUREARCHITECTS ήταν η δημιουργία ενός χώρου, στον οποίο ο πελάτης να νοιώθει οικεία και όμορφα, ώστε να επιλέγει το προϊόν, που συνάδει με το στυλ του και καλύπτει την αισθητική και τη λειτουργική του ανάγκη.

 

malle showroom

 

Το showroom Christina Malle Bags πήρε σχήμα και μορφή με οδηγό πάντα τις λιτές, καθαρές και σύγχρονες γραμμές του ίδιου του brand. Ο χώρος δίνει έμφαση στον πρωταγωνιστή του brand, που αποτυπώνεται στο ενεργειακό σύμβολο ή αλλιώς κομμάτι της Ελληνικής κουλτούρας, το “μάτι” (evil eye).

 

 

Η φιλοσοφία του brand αναδείχθηκε μέσα από ένα περιβάλλον, στο οποίο κυριαρχεί το λευκό και τα φυσικά υλικά από ξύλο ή μάρμαρο. Αυτή η καθαρότητα και φωτεινότητα του χώρου αποτελεί το ιδανικό φόντο για την παρουσίαση των προϊόντων.

 

christina malle showroom

 

Οι αυστηρές γραμμές, τα απλά γεωμετρικά σχήματα και η χρήση του φυσικού και τεχνητού φωτισμού συνθέτουν ένα περιβάλλον σύγχρονο, οικείο και λειτουργικό. Εδώ, οι γυναίκες που ασπάζονται τη φιλοσοφία του brand name μπορούν να εκφράσουν το στυλ και την προσωπικότητά τους.

 

white minimal

 

Ένα έπιπλο δειγματισμού με διαφορετικά επίπεδα και από διαφορετικά υλικά δεσπόζει στον χώρο. Αποτελεί τον ιδανικό καμβά για την ανάδειξη των προϊόντων, ανάλογα με το μέγεθος, το χρώμα και το υλικό τους.

 

epiplo deigmatismou

 

Παράλληλα, μια ειδική, αναδιπλούμενη κατασκευή παίρνει τη μορφή ενός ξεχωριστού επίπλου προβολής (stand), αφού το σχήμα του εμπνέεται από το σύμβολο της εταιρείας, δηλαδή το “μάτι”. Το έπιπλο αυτό έχει διττό ρόλο, καθώς λειτουργεί τόσο ως μέσο παρουσίασης των προϊόντων, όσο και ως μια έμμεση ελεύθερη μετάφραση του σήματος του brand σε χρηστικό αντικείμενο, που βοηθά στην οικειοποίηση και απομνημόνευσή του.

 

malle showroom

 

Στο σύνολό του, το showroom της Christina Malle Bags αποτελεί ένα περιβάλλον φωτεινό, καθαρό, μινιμαλιστικό, που προσφέρει σε κάθε επισκέπτη μια μοναδική εμπειρία shopping. Έτσι, γεννιέται η δυνατότητα ενός νέου τρόπου συμπεριφοράς μέσα στον χώρο και μια νέα εμπειρία τόσο για τους πελάτες, όσο και για τους δημιουργούς του brand, που εργάζονται και εμπνέονται μέσα σε αυτό.

 

♥ Δείτε εδώ την Νέα Iconic Collection της Christina Malle Bags!

 

Φωτογραφίες: www.fzerophotography.eu, Κυριάκος Κυριαζής

 

Christina Malle Bags Showroom

Βούλγαρη 17, Θεσσαλονίκη, τηλ. 231 031 3199

christinamalle.gr

Facebook: @christinamallebags

Instagram: christinamalle_bags

[email protected]

“I must be a mermaid, Rango. I have no fear of depths and a great fear of shallow living.” Anais Nin