Home / Fashion  / Celebrity Style  / Στη φετινή Eurovision το αστραφτερό ασημί ήταν ο μεγάλος νικητής

Στη φετινή Eurovision το αστραφτερό ασημί ήταν ο μεγάλος νικητής

Οι εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων που ξεχωρίσαμε από τη φετινή Eurovision.

 

Ο μακροβιότερος μουσικός διαγωνισμός χάρισε και φέτος στο κοινό μια βραδιά γεμάτη μουσική και λάμψη. Στη φετινή Eurovision δε ξεχώρισαν μόνο οι συμμετοχές των διαγωνιζόμενων, αλλά και οι στιλιστικές τους επιλογές. Το αστραφτερό ασημί πρωταγωνίστησε, με τέσσερις χώρες να το επιλέγουν. Μάλτα, Κύπρος, Μολδαβία και Αλβανία επέλεξαν παρόμοιο σύνολο, αλλά και τα τέσσερα ήταν εξίσου εντυπωσιακά.

 

Αστραφτερό ασημί φόρεσε και η Number One μας, Έλενα Παπαρίζου. Η Έλενα με ένα υπέρλαμπρο φόρεμα, σχεδιασμένο από την Έφη Παπαϊωάννου και άψογο styling από τον Άρη Γεωργιάδη προκάλεσε μεγάλο θαυμασμό και συγκίνηση, ανακαλώντας στη μνήμη μας την ιστορική νίκη του 2005.

 

Έλενα Τσαγκρινού, Anxhela Peristeri, Natalia Gordienko και Destiny επέλεξαν το αστραφτερό ασημί και έλαμψαν στη σκηνή, η κάθε μια με τον τρόπο της. Ranked from best to worst, η Έλενα με μαγικό σύνολο της Σήλιας Κριθαριώτη ανέδειξε καλύτερα το συγκεκριμένο trend.

 

 

 

 

 

Η δικιά μας Stefania φόρεσε ένα μοναδικό jumpsuit, σε μοβ χρώμα με glitter, συνδυασμένο με γάντια, με την υπογραφή του Βρεττού Βρεττάκου και custom-made ψηλές μπότες Tsakiris Mallas. Ταίριαξε τέλεια, τόσο στην ίδια, όσο και στο mood του τραγουδιού.

 

Οι Hurricane από τη Σερβία, φόρεσαν μαύρα θηλυκά κορμάκια και ψηλές μπότες, θυμίζοντας πολύ, εμφανίσεις των Destiny’s Child.

 

Η Efendi από το Azerbaijan έφερε έναν “αμερικανικό” αέρα, έχοντας το στυλ των θηλυκών rappers όπως, Doja Cat και Saweetie.

 

Η Victoria από τη Βουλγαρία είχε το πιο ιδιαίτερο outfit, καθώς επέλεξε να εμφανιστεί με total denim και sneakers.

 

Η Manizha από τη Ρωσία μετέδωσε το δικό της μήνυμα κατά της γυναικείας κακοποίησης, ενθαρρύνοντας το κίνημα #metoo. Το εντυπωσιακό φόρεμα της ήταν τεράστιο με πολλές στρώσεις και έντονα χρώματα.

 

Το πιο ήσυχο outfit θα λέγαμε πως είχε η Barbara Pravi της Γαλλίας, η οποία φόρεσε έναν μαύρο κορσέ και ένα μαύρο παντελόνι.

 

Κεντρική Photo: Eurovision.TV/ Credits: EBU/ Andres Putting

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.