Home / Men  / Στην Άνοιξη του Comme des Garcons τα λουλούδια μοιάζουν διαφορετικά

Στην Άνοιξη του Comme des Garcons τα λουλούδια μοιάζουν διαφορετικά

Για την Comme des Garcons Spring 2022 collection τα λουλούδια έλαβαν μια πρωτοποριακή ερμηνεία, διαφορετική από όσες έχουμε συνηθίσει.

 

 

Σίγουρα η ενσωμάτωση των λουλουδιών σε μια συλλογή μόδας δεν είναι μια νέα ιδέα, αλλά η σχεδιάστρια Rei Kawakubo την έκανε να μοιάζει φρέσκια, για την καινούργια της ανδρική συλλογή. Παρουσίασε μια άνοιξη για την Comme des Garcons 2022 collection, όπου το floral μοτίβο δέχεται μια πρωτοποριακή ερμηνεία, που μοιάζει διαφορετική. Παράλληλα, εντοπίζουμε και γυναικείες αναφορές όπως, φορέματα, φούστες και βολάν.

 

 

 “Τα λουλούδια δεν είναι εκεί μόνο για ευτυχισμένες στιγμές. Υπάρχουν επίσης για δύσκολες, θλιβερές και οδυνηρές στιγμές. Ακόμα και ένα μικρό λουλούδι στην άκρη του δρόμου μπορεί να θεραπεύσει την τεμαχισμένη καρδιά μας. Αυτή η ποικιλομορφία των συναισθημάτων αποτυπώνεται στα ρούχα, τα οποία μπορεί να αποπνέουν μια ζοφερή ενέργεια, αλλά και μια στενάχωρη”, δήλωσε η σχεδιάστρια.

 

 

Σε έναν εντυπωσιακό διάδρομο, φωτισμένο με χρώματα του ουράνιου τόξου, η σχεδιάστρια παρουσίασε τα εντυπωσιακά floral prints της, σε oversized κομμάτια. Με βοτανικά και ανατομικά στοιχεία, το αποτέλεσμα ήταν όμορφο και απροσδόκητο.

 

www.comme-de-garcons.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.