Home / Men  / Σούπερ gadgets που θα σου αρέσουν πολύ

Σούπερ gadgets που θα σου αρέσουν πολύ

Σούπερ gadgets που θα σου αρέσουν πολύ
Τα gadgets που θα σου φανούν πολύ χρήσιμα και χρηστικά.

Είναι χρήσιμα και αποτελούν υπέροχο δώρο για σένα ή κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο. Επιλέξαμε gagdets που θα σε ενθουσιάσουν.

 
Your smartphone sanitizer.

Το ήξερες ότι το smartphone σου μπορεί να είναι πιο βρώμικο από την τουαλέτα; Κι όμως! Δυστυχώς είναι και εμείς το χρησιμοποιούμε καθημερινά, όλη την ώρα. Τώρα δε που έχουμε και πανδημία και πρέπει να προσέχουμε πολύ περισσότερο, χρειαζόμαστε την κατάλληλη συσκευή. Για αυτό άλλωστε υπάρχουν τα gadgets, για να δίνουν λύση σε διάφορα προβλήματα. Όπως αυτό, που σκοτώνει τα μικρόβια, απολυμαίνει το κινητό μας και το κάνει και πάλι ασφαλές προς χρήση.

Αυτό το τέλειο gadget έχει φτιάξει η εταιρία PhoneSoap. Μια συσκευή που απολυμαίνει το κινητό σου και παράλλα το φορτίζει. Κυκλοφορεί σε πολλά χρώματα για όλα τα γούστα.

 

Σούπερ gadgets που θα σου αρέσουν πολύ

Courtesy of PhoneSoap

 

 

Stylish and smart.

Καταπληκτική ιδέα για δωράκι για τις φίλες ή την αγαπημένη σου. Πρόκειται για ένα gadget – κόσμημα. Μία συσκευή με δυο χρήσεις. Είναι αφενός ένα stylish βραχιολάκι και αφετέρου φορτίζει το κινητό και άλλες συσκευές. ‘Ετσι, η αγαπημένη σου δεν μένει ποτέ από μπαταρία, καθώς έχει στο κομψό της βραχιολάκι πάντοτε ενέργεια. Επιπλέον αντέχει το νερό. Τέλος, υπάρχει και σε μαύρο χρώμα. 

 

 
Mini mobile printer.

Πλέον βγάζουμε συνεχώς φωτογραφίες με τα κινητά μας. Πόσο συχνά όμως τις βλέπουμε όταν τις αποθηκεύουμε σε έναν σκληρό δίσκο; Όχι πολύ… Γιατί να μην τις φυλάξουμε όπως παλιά σε ένα album και να τις βλέπουμε πιο συχνά; Μια συσκευή που εκτυπώνει αυτόματα τις φωτογραφίες που βγάζουμε με τα smartphones μας είναι υπέροχη ιδέα αγοράς για όσους είναι νοσταλγοί του παρελθόντος, ίσως πιο ρομαντικοί ή τέλος πάντων θέλουν τα πράγματα πιο… “χειροπιαστά”.

Αυτός ο μίνι εκτυπωτής είναι ιδανικό δώρο για σένα ή και την φίλη / αγαπημένη σου, καθώς κυκλοφορεί επίσης σε λευκό και ένα απίθανο dusty pink χρώμα. Συνδέεται πανεύκολα με το smartphone σου με bluetooth και εσύ μπορείς να κάνεις με λίγες κινήσεις εύκολη επεξεργασία και εκτύπωση όπου κι αν βρίσκεται. Τέλειο και χρήσιμο!

 

Σούπερ gadgets που θα σου αρέσουν πολύ

Courtesy of Fujifilm

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!